ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

 

(літній період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

 

 

 

 

І- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Паровий омлет запечений

40

85

Вермішель відварена з вершковим маслом

65

80

Салат із свіжих помідорів та огірків та зеленою цибулею, кропом

50

50

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Полуниця свіжа   (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп із цвітної капусти з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Плов з м’ясом (свинина нежирна, куряче філе)

150

180

Салат із свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Манний пудинг з фруктовим соусом

130/10

160/20

Кефір

150

180

Печиво

10

20

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирні кульки з родзинками та кип’яченою сметаною

105/10

140/25

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Обід

Суп з м’ясними фрикадельками (курятина) та із зеленню

150/20

200/25

Котлета з ялової печінки з овочевим соусом

45/20

60/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Салат з капусти (з нового урожаю) та свіжих огірків, зеленої цибулі, кропу

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна гречана каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Домашні пиріжки зі свіжими  фруктами (фрукти за сезоном)

60

60

 

 

 

 

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Котлета рибна з овочевим соусом

40/20

75/30

Картопля молода відварена  з вершковим маслом та кропом

100

120

Свіжий огірок

30

50

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Полуниця свіжа (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Борщ з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Кнелі м’ясні (свинина/куряче філе) в овочевому соусі

43/20

65/30

Пшенична каша з вершковим маслом

80

100

Салат із свіжих помідор і огірків

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна вівсяна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з медом

20/5

30/10

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирники розові з кип’яченою сметаною

135/10

160/25

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Черешня свіжа (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Бурячник з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Домашня печеня з м’ясом (свинина/яловичина)

150

180

Салат із свіжої капусти, огірків та зелені

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Молочна рисова каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Тюфтельки рибні в овочевому соусі

45/20

90/30

Картопля тушкована на молоці  з зеленню

80

100

Салат зі свіжого огірків та помідорів із зеленню

30

50

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20

30

Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Капусняк з курячим м’ясом

150

200

Бефстроганов м’ясний (яловичина/курятина)

35/20

50/30

Вермішель відварена з вершковим маслом

80

100

Баклажани тушковані з овочами, або кабачки тушковані з овочами (по сезону)

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна пшоняна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

 

 

 

 

 

 

 

ІІ тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Котлета рибна з овочевим соусом

40/20

75/30

Картопляне пюре на молоці

100

120

Салат із свіжих помідор та солодкого перцю із зеленню

30

50

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Абрикоси свіжі (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Капусняк з курячим м’ясом ( з молодої капусти)

150

200

Відварений язик яловий з овочевим соусом

45/20

55/30

Пшенична каша з вершковим маслом

100

120

Салат із свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна манна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Морква терта з цукром ( з нового урожаю)

20

30

Сирники з картоплею зі сметаною кип’яченою 150/10

170/20

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп гречаний, курячим м’ясом та зеленню

150

200

Овочеве рагу з м’ясом (яловичина/курятина)

150

180

Салат із свіжих помідор та солодкого  перцю

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Рисова молочна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з повидлом

20/15

30/20

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Січеники рибні в овочевому соусі

35/20

60/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Кабачкова ікра (з  нового урожаю)

20

30

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Абрикоси свіжі (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп ячневий з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Котлета м’ясна (куряче м’ясо/свинина) в овочевому соусі

45/20

60/30

Вермішель відварена з вершковим маслом

100

120

Салат зі свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Млинці з медом

100/5

140/10

Кавовий напій з молоком

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Ліниві вареники зі сметанним соусом

120/10

150/20

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Борщ з курячим м’ясом  та із зеленню

150

180

Печінка по-строганівськи

40

50

Картопля в молоці із зеленню

100

120

Салат з свіжих помідор, огірків, зелені

30

50

Пампушки з часником

60

60

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна вівсяна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сарделька відварена

30

50

Пшенична каша з вершковим маслом

80

100

Свіжий помідор

30

50

Батон  з маслом вершковим

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Персик свіжий (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп овочевий з курячим м’ясом та із зеленню

150

180

Тюфтельки рибні із овочевим соусом

45/20

90/30

Картопля тушкована з овочами

100

120

Салат із свіжих огірків, помідор, перцю солодкого та зелені

30

50

Хліб житній

20

 40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Молочна гречана каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Вафлі молочні

15

25