ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

 

(зимовий  період)

 

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

 

 

 

 

І- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Бефстроганов із відвареного м’яса ( свинина/яловичина)

40

60

Пшенична каша з молоком та вершковим маслом

80

100

Салат з квашеної капусти та свіжої моркви

30

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Банан

45

95

Обід

Суп овочевий з курячим м’ясом

150

200

Рибні котлети з овочевим соусом

45/20

60/30

Відварена вермішель з вершковим маслом

100

120

Квашений огірок

20

30

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Вівсяна молочна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Печиво

15

25

 

 

 

 

 В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирно-яблучний пудинг з сметаною кип’яченою

160/10

180/25

Какао з молоком

150

180

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Обід

Суп з локшиною із курячим м’ясом

150

200

Котлета з ялової печінки в соусі

40/20

50/30

Картопляне пюре з молоком та маслом вершковим

80

100

Бурякова ікра

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Вінегрет

80

100

Яйце варене

1/2

1

Чай

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Паровий омлет  запечений

40

75

Картопляне пюре з молоком та з вершковим маслом

100

120

Салат з капусти, зеленого горошку

30

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Мандарин  (або фрукти за сезонністю)

40

95

Обід

Борщ «Український» з курячим м’ясом

150

200

Пампушки з часником

Плов з м’ясом (свинина/курятина)

135

175

Квашений огірок

20

30

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Манна молочна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Ліниві вареники з кип’яченою сметаною

135/10

175/25

Чай з лимоном

150

180

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Яблуко свіже

40

95

Обід

Розсольник з курячим м’ясом

150

200

Котлета м’ясна (свинина/яловичина) в томатному соусі

45/20

60/30

Картопля тушкована з овочами

100

120

Салат з буряка

20

30

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Гарбузово-пшоняна каша молочна з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з джемом

20/10

30/15

 

 

 

 

 

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Риба по-польськи

60/20

80/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Салат з квашеної капусти

20

30

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150

180

Банан

45

95

Обід

Суп з цвітною капустою з курячим м’ясом

150

200

Січеники м’ясні (куряче філе/яловичина) в соусі

45/20

60/30

Рисова каша з маслом вершковим

80

100

Квашений помідор

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Вермішель молочна з маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з медом

20/5

30/10

 

 

 

 

 

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Куряче м’ясо відварене в овочевому соусі

35/20

50/30

Каша гречана з вершковим маслом

80

100

Чай з лимоном

150

180

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Банан

40

95

Обід

Суп вівсянийз  курячим м’ясом

150

200

Овочеве рагу з м’ясом (свинина)

160

180

Квашений огірок

20

30

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Манний пудинг з фруктовим соусом

130/40

160/45

Йогурт

150

180

Вафлі

20

35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирні кульки з родзинками та зі сметаною кип’яченою

33/20

55/30

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Мандарин

40

95

Обід

Суп з рибними фрикадельками

150

200

Ліниві голубці з курячим м’ясом

120

170

Огірок солоний

20

30

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Вівсяна молочна каша з вершковим  маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сосиска відварена

35

50

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Солоний помідор

30

50

Батон з вершковим маслом і твердим сиром

20/3/7

30/5/10

Чай з лимоном

150

180

Обід

Борщ з квасолею, курячим м’ясом

150

200

М’ясний рулет (яловичина/курка)

50

60

Горохове пюре з вершковим маслом

80

100

Салат з квашеного  огірка та цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Вермішель молочна з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій

150

180

Пиріжок з яблуком

60

60

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Терта морква з цукром

30

50

Сирники із сметаною кип’яченою

135/10

160/25

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Обід

Суп  з курячим  м’ясом та зеленим горошком

150

200

Рибні кнелі з овочевим соусом

35/20

45/30

Картопля відварена з вершковим маслом

100

120

Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Гуляш м’ясний (куряче філе) з  овочами

30/20

50/30

Пшоняна каша з вершковим маслом

100

120

Солоний огірок

30

50

Чай

150

180

Батон

20

30

Апельсин

40

95

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Січеники рибні в овочевому соусі

40/20

65/30

Картопля тушкована з овочами

80

100

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150

180

Обід

Бурячник з курячим м’ясом

150

200

Шніцель натуральний (свинина/яловичина) з овочевим соусом

45/20

60/35

Гречана каша з вершковим маслом

100

130

Салат з квашеної капусти та зеленого горошку

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Вермішель молочна з вершковим  маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

Банан

40

95