ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
(зимовий період)
(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей
у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом
МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)
І- й тиждень
|
П О Н Е Д І Л О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Бефстроганов із відвареного м’яса ( свинина/яловичина) |
40 |
60 |
| Пшенична каша з молоком та вершковим маслом |
80 |
100 |
| Салат з квашеної капусти та свіжої моркви |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
| Банан |
45 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп овочевий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Рибні котлети з овочевим соусом |
45/20 |
60/30 |
| Відварена вермішель з вершковим маслом |
100 |
120 |
| Квашений огірок |
20 |
30 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Печиво |
15 |
25 |
|
В І В Т О Р О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сирно-яблучний пудинг з сметаною кип’яченою |
160/10 |
180/25 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
||
| Суп з локшиною із курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлета з ялової печінки в соусі |
40/20 |
50/30 |
| Картопляне пюре з молоком та маслом вершковим |
80 |
100 |
| Бурякова ікра |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Вінегрет |
80 |
100 |
| Яйце варене |
1/2 |
1 |
| Чай |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
|
С Е Р Е Д А |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Паровий омлет запечений |
40 |
75 |
| Картопляне пюре з молоком та з вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з капусти, зеленого горошку |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
| Мандарин (або фрукти за сезонністю) |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Борщ «Український» з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Пампушки з часником |
|
|
| Плов з м’ясом (свинина/курятина) |
135 |
175 |
| Квашений огірок |
20 |
30 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Манна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
|
Ч Е Т В Е Р |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Ліниві вареники з кип’яченою сметаною |
135/10 |
175/25 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Розсольник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлета м’ясна (свинина/яловичина) в томатному соусі |
45/20 |
60/30 |
| Картопля тушкована з овочами |
100 |
120 |
| Салат з буряка |
20 |
30 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
135 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Гарбузово-пшоняна каша молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Батон з джемом |
20/10 |
30/15 |
|
П Я Т Н И Ц Я |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Риба по-польськи |
60/20 |
80/30 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з квашеної капусти |
20 |
30 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Банан |
45 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп з цвітною капустою з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Січеники м’ясні (куряче філе/яловичина) в соусі |
45/20 |
60/30 |
| Рисова каша з маслом вершковим |
80 |
100 |
| Квашений помідор |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Вермішель молочна з маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон з медом |
20/5 |
30/10 |
ІІ- й тиждень
|
П О Н Е Д І Л О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Куряче м’ясо відварене в овочевому соусі |
35/20 |
50/30 |
| Каша гречана з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
| Банан |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп вівсянийз курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Овочеве рагу з м’ясом (свинина) |
160 |
180 |
| Квашений огірок |
20 |
30 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Манний пудинг з фруктовим соусом |
130/40 |
160/45 |
| Йогурт |
150 |
180 |
| Вафлі |
20 |
35 |
|
В І В Т О Р О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сирні кульки з родзинками та зі сметаною кип’яченою |
33/20 |
55/30 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Мандарин |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп з рибними фрикадельками |
150 |
200 |
| Ліниві голубці з курячим м’ясом |
120 |
170 |
| Огірок солоний |
20 |
30 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
|
С Е Р Е Д А |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сосиска відварена |
35 |
50 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Солоний помідор |
30 |
50 |
| Батон з вершковим маслом і твердим сиром |
20/3/7 |
30/5/10 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
Обід |
||
| Борщ з квасолею, курячим м’ясом |
150 |
200 |
| М’ясний рулет (яловичина/курка) |
50 |
60 |
| Горохове пюре з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Салат з квашеного огірка та цибулі |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій |
150 |
180 |
| Пиріжок з яблуком |
60 |
60 |
|
Ч Е Т В Е Р |
|||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
|
Сніданок |
|||
| Терта морква з цукром |
30 |
50 |
|
| Сирники із сметаною кип’яченою |
135/10 |
160/25 |
|
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
|
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
|
Обід |
|||
| Суп з курячим м’ясом та зеленим горошком |
150 |
200 |
|
| Рибні кнелі з овочевим соусом |
35/20 |
45/30 |
|
| Картопля відварена з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
| Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі |
30 |
50 |
|
| Хліб житній |
20 |
40 |
|
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
|
Вечеря |
|||
| Гуляш м’ясний (куряче філе) з овочами |
30/20 |
50/30 |
|
| Пшоняна каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
| Солоний огірок |
30 |
50 |
|
| Чай |
150 |
180 |
|
| Батон |
20 |
30 |
|
| Апельсин |
40 |
95 |
|
|
П Я Т Н И Ц Я |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Січеники рибні в овочевому соусі |
40/20 |
65/30 |
| Картопля тушкована з овочами |
80 |
100 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
Обід |
||
| Бурячник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Шніцель натуральний (свинина/яловичина) з овочевим соусом |
45/20 |
60/35 |
| Гречана каша з вершковим маслом |
100 |
130 |
| Салат з квашеної капусти та зеленого горошку |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
| Банан |
40 |
95 |