І- й тиждень
ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
(осінній період)
(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)
|
П О Н Е Д І Л О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Гуляш м’ясний (свинина) |
25/20 |
35/30 |
| Пшенична каша з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Салат із свіжих помідор та солодкого перцю |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
||
| Суп гороховий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Сухарики із хліба |
13 |
26 |
| Вермішель відварена з вершковим маслом |
80 |
100 |
| М’ясна котлета (яловичина/курятина) в овочевому соусі |
45/20 |
60/30 |
| Свіжий огірок |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Вівсяна каша молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон з джемом |
20/5 |
30/10 |
| Банан (або фрукти за сезоном) |
45 |
95 |
|
В І В Т О Р О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сирно-рисова запіканка зі сметаною кип’яченою |
155/10 |
175/20 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
Обід |
||
| Борщ з м’ясом курячим |
150 |
200 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| М’ясні биточки (свинина/куряче філе) в соусі |
40/20 |
60/30 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з свіжих помідор та зеленої цибулі |
50 |
50 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Оладки з медом |
80/5 |
120/10 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Яблуко печене |
40 |
95 |
|
С Е Р Е Д А |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Печінка по-строганівськи |
35 |
50 |
| Картопля відварена з вершковим маслом та кропом |
100 |
120 |
| Свіжий помідор |
20 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп із цвітною капустою з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Рибні котлети в томатному соусі |
40/20 |
75/30 |
| Рис відварений з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Салат з свіжої капусти та солодкого перцю |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Пшоняна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
|
Ч Е Т В Е Р |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Ліниві вареники зі сметаною кип’яченою |
120/10 |
150/20 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп з фрикадельками (куряче філе) та із зеленню |
150 |
200 |
| Голубці ліниві (куряче м’ясо/яловичина) |
160 |
190 |
| Свіжий огірок |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
|
П Я Т Н И Ц Я |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Риба в овочевому соусі |
30/20 |
55/30 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим м’ясом |
100 |
120 |
| Салат із буряка та ізюму |
40 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
||
| Капусняк з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Ковбаски м’ясні по-черкаськи ( яловичина/куряче філе) |
45/20 |
60/30 |
| Пшенична каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат «Вітамінний» |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Манна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Печиво |
20 |
40 |
| Банан (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
ІІ- й тиждень
|
П О Н Е Д І Л О К |
|||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
|
Сніданок |
|||
| Парова яєчня запечена |
40 |
85 |
|
| Вермішель відварена з вершковим маслом |
80 |
100 |
|
| Огірок свіжий |
20 |
30 |
|
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
| Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
|
Обід |
|||
| Суп овочевий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
|
| Рибні тюфтельки в соусі |
45/20 |
90/30 |
|
| Пшенична каша з вершковим маслом |
80 |
100 |
|
| Хліб житній |
20 |
40 |
|
| Огірок солоний |
15 |
30 |
|
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
|
Вечеря |
|||
| Гречана каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
| Гуляш м’ясний ( куряче м’ясо) |
25/20 |
35/30 |
|
| Какао з молоком |
150 |
180 |
|
| Батон з повидлом |
20/10 |
30/20 |
|
|
В І В Т О Р О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сирники з ізюмом та кип’яченою сметаною |
120/10 |
155/25 |
| Морква терта з цукром |
30 |
50 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Банан (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Бурячник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлета з ялової печінки в овочевому соусі |
45/20 |
60/30 |
| Картопля відварена ціла в молоці |
100 |
120 |
| Салат з капусти та зеленого горошку |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Молочна рисова каша з гарбузом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Печиво |
10 |
25 |
|
С Е Р Е Д А |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Гуляш м’ясний (куряче філе) |
30 |
45 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з свіжого помідора та солодкого перцю |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
||
| Суп гречаний з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) |
150 |
180 |
| Квашений огірок |
20 |
30 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Пиріжок з яблуками |
60 |
60 |
|
Ч Е Т В Е Р |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Ліниві вареники з кип’яченою сметаною |
120/10 |
150/20 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Яблуко печене з цукром |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Борщ з квасолею та курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлета м’ясна (свинина/курятина) в овочевому соусі |
45/20 |
65/30 |
| Горохове пюре |
100 |
120 |
| Квашений огірок |
20 |
30 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Вінегрет |
90 |
120 |
| Сосиска дитяча відварена ( заміна – яйце) |
26 |
47 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
П Я Т Н И Ц Я |
|||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
|
Сніданок |
|||
| Тюфтельки рибні в овочевому соусі |
40/20 |
90/30 |
|
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
|
| Салат з квашеного огірка та зеленого горошку |
30 |
50 |
|
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
|
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
| Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
|
Обід |
|||
| Капусняк з курячим м’ясом |
150 |
200 |
|
| Язик яловий відварений в овочевому соусі |
33/20 |
42/30 |
|
| Гречана каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
| Квашений помідор |
30 |
50 |
|
| Хліб житній |
20 |
40 |
|
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
|
Вечеря |
|||
| Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
|
| Какао з молоком |
150 |
180 |
|
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
|