основне меню на осінній період

ПОГОДЖЕНО ЗАТВЕРДЖЕНО
Начальник управліннядержавного нагляду за дотриманням

санітарногозаконодавства

Головного управління

Держпродспоживслужби в Черкаськійобласті

______________   Віта  МАКОГІН

Директор департаменту освітита  гуманітарної політики

Черкаської міської ради

______________   БогданБЄЛОВ

 

ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ (на осінній період)

для закладів дошкільної освіти Черкаської міської ради

 

Для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) загального типу

Для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу

Для закладів дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)

Для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) спеціального типу

Для закладів дошкільної освіти (дитячий садок) загального типу

 

 

ПОНЕДІЛОК                                                                                    Перший тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла)

Вихід ,г ( сад )СніданокОмлет з морквою6060Плов фруктовий100120Йогурт питний100125Фрукти за сезоном6080ОбідСалат із свіжих томатів з солодким перцем/Вінегре (з 15 жовтня)60/7580/100Борщ чернігівський150200Каша кукурудзяна  розсипчаста90113Шніцель зі свинини6080Компот з суміші сухофруктів150180Хліб житній3030Вечеря  Салат із капусти, моркви та зеленого горошку5067Рагу із курятини100134Компот з свіжих фруктів150180Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром30/3/530/3/7Фрукти за сезоном2736

Енергетична цінність ( ккал) : 

1235,03 

1464,20

 

 

 

 

ВІВТОРОК                                                                                        Перший тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Морква припущена з родзинками 59 80
Пудинг сирно-яблучний з соусом молочним 140/15 178/20
Какао з молоком 150 180
Бутерброд з твердим сиром 30/5 30/7
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Огірок свіжий/Ікра бурякова (з 15 жовтня) 30/55 50/73
Суп рисовий з помідорами та кип’яченою сметаною 150 200
Пюре з бобових(гороху або сочевиці) з вершковим маслом 90 103
Фіш-боли  в томатному соусі (рибні) 50/27 71/41
Сік фруктовий 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат з варених овочів 41 55
Макарони відварені з овочами 100 125
Чахохбілі з куркою 32/45 43/60
Узвар 150 180
Фрукти за сезоном 60 80

Енергетична цінність ( ккал) : 

1238,78 

1576,91

 

 

 

СЕРЕДА                                                                                            Перший  тиждень

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

СніданокСалат із свіжих огірків та зеленої цибулі /Салат вітамінний50/5070/60Каша пшенична в’язка90113Курка по – італійські36/1048/12Чай  з лимоном150/3180/5Хліб житній3030Фрукти за сезоном2736ОбідПомідор свіжий / Салат з капусти, моркви та яблук30/ 70-Помідор свіжий / Салат з квашеної капусти-40/55Баклажани тушковані з помідорами  / Салат з варених овочів60/4180/55Суп гороховий з сухариками з пшеничного хліба150/30200/30Пиріг  пастуший  ( яловичина)140187Сік томатний120180Хліб житній3030Вечеря   Суфле яєчне7575Вареники з вишнями с/м85115Кефір100125Асорті фруктове5075 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1131,10

 

1445,50

 

ЧЕТВЕР                                                                                             Перший тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат із свіжих огірків та зеленої цибулі/ Салат із капусти з зеленим горошком 50/45 70/60
Макарони відварні з вершковим маслом 90 112
Котлета рублена з курятини 58 77
Компот із свіжих фруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Ікра баклажанна/ Салат з вареного буряка 50/60 60/80
Суп картопляний з макаронними виробами 150 200
Картопляне пюре 90 112
Хлібець рибний 48 73
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат з тертої моркви з яблуками 85 85
Ліниві вареники  з  соусом  молочним 120/15 154/25
Чай з лимоном 150/3 180/5
Фрукти за сезоном 27 36
 Енергетична цінність ( ккал) :  1195,48  1528,64

 

 

 

П’ЯТНИЦЯ                                                                                       Перший  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з яйцем сиром та кип’яченою сметаною 50 50
Голубці ліниві з курячим м’ясом 90 120
Какао з молоком 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з варених овочів 41 55
Суп-пюре з квасолі з кип’яченою сметаною 150/4 200/5
Булгурз овочами 90 105
Філе курки запечене під сиром 55 74
Кисіль вишневий  (вишня свіжозаморожена ) 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат морк’яно – яблучний зтвердим сиром 55 75
Молочно гречана каша з вершковим маслом 150 200
Напійлимонний  з родзинками. 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
Енергетична цінність ( ккал) :  1152,14  1421,10

 

 

 

ПОНЕДІЛОК                                                                                    Другий тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Морква тушкована з чорносливом 35 47
Каша боярська ( із пшона з родзинками ) 95 125
Соус фруктовий 29 40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Огірок свіжий / Горошок овочевий відварний 30 40
Огірок свіжий / Огірок солоний 40 26
Борщ  по-бахмацькі  з кип’яченою  сметаною 150/6 200/8
Каша перлова в’язка 82 103
Кури з яблуками в сметані 30/30 40/40
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат з свіжої капусти та кропу 32 45
Каша гречана розсипчаста 82 103
М’ясо відварене в кисло – солодкому соусі (свинина) 27/23 36/31
Чай  з лимоном 150/3 180/3
Бутерброд з вершковим масло та сиром твердим 30/3/5 30/3/7
Фрукти за сезоном 27 36
Енергетична цінність ( ккал) : 1267,15 1604,00

 

 

ВІВТОРОК                                                                                        Другий  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з моркви та часнику 40 50
Каша пшенична в’язка 90 113
Тюфтелька куряча  (з овочами ) 66/24 88/32
Чай 150 180
Бутерброд з сиром твердим 30/5 30/7
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат « Полонинський» 40 54
Суп  селянський з перловою крупою та  кип’яченою сметаною 150/5 200/7
Шніцель рибний натуральний 47 70
Картопляне пюре 90 112
Сік фруктовий 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Каша гарбузова 129 162
Сирники 57 75
Соус сметанний (на молоці) 20 35
Йогурт питний 100  125
Фрукти за сезоном 60 80
Енергетична цінність ( ккал) : 1202,00 1604,00

 

 

 

СЕРЕДАДругий  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з білокачанної  капусти 50 62
Макаронник з м’ясом  (яловичина) 93 125
Какао з молоком 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з свіжих томатів та солодким перцем 45 55
Салат з вареного буряка (з 15 жовтня) 50 60
Суп – пюре гороховий 150 200
Каша гречана в’язка 90 113
Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях 48 65
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Омлет «Драчена» 46 46
Плов фруктовий 100 120
Шарлотка яблучна 65 90
Кисіль вишневий (вишня свіжоморожена) 150 180
Енергетична цінність ( ккал) :  1307,51  1610,73

 

 

 

 

ЧЕТВЕР                                                                                             Другий  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Банош по гуцульські з твердим сиром 80/4 100/5
Пудинг із сиру кисломолочного (запечений) 77 100
Соус фруктовий 22 30
Кефір 100 125
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Салат з яйцям,сиром та кип’яченою сметаною 50 50
Суп польовий із кип’яченою сметаною 150/4 200/5
Пюре з сочевиці з вершковим маслом 90 113
Котлета рибна любительська 88 60
Компот із свіжих фруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат вітамінний 50 60
Картопля тушкована з цибулею та томату 100 125
Нагетси курячі 56 75
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
 Енергетична цінність ( ккал) :  1275,25  1644,20

 

 

П’ЯТНИЦЯ                                                                                       Другий  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат « Полонинський» 40 54
Макарони відварні з маслом вершковим 90 113
Кури з яблуками в сметані 30/30 40/40
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Салат з капусти, моркви та зеленого горошку 50 67
Борщ полтавський з галушками та кип’яченою сметаною 150/27/6 200/36/8
Каша ячна в’язка з вершковим маслом 82 103
Биточок рублений з м’яса курки паровий 58 77
Сік томатний 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Омлет 60 60
Булгур з овочами 90 105
Компот із свіжих яблук 150 180
Фрукти  за сезоном 60 80
 Енергетична цінність ( ккал) :  1354,48  1696,07

 

 

ПОНЕДІЛОК                                                                                    Третій тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Морква тушкована в  сметані 60 84
Каша « Янтарна» ( із пшона з яблуками ) 100 125
Какао з молоком 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Огірок свіжий/ Ікра бурякова 30/55 -
Огірок свіжий/ Огірки солоні - 40/40
Суп -харчо 150 200
Макарони відварені з сиром твердим  90/7 113/9
Курячий рулет фарширований вареним яйцем 60 80
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Теплий салат із овочів з цвітної капусти 50 50
Каша кукурудзяна розсипчаста 90 113
Чахохбілі з куркою 32/45 43/60
Компот із свіжих фруктів 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
Енергетична цінність ( ккал) :  1168,75  1406,97

 

 

 

ВІВТОРОК                                                                                        Третій  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Помідор свіжий/Салат із зеленого горошку з цибулею 40 55
Каша ячна розсипчаста з цибулею 96 120
Тюфтелька куряча з овочами 66/24 88/32
Чай з лимоном 150/3 180/5
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Капуста смажена в сухарях ( з цвітної капусти або білокачанної капусти) 26 35
Суп селянський з перловою крупою та кип’яченою сметаною 150/5 200/7
Товчанка 112 140
Тюфтельки  «БЕЛІП» в сметанно-томатному соусі (рибна) 60/20 90/30
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Каша вівсяна в’язка 82 103
Гратен « Зебра» ( запіканка сирна з какао) 77 100
Йогурт питний 100 125
Фрукти  за сезоном 60 80
 Енергетична цінність ( ккал) :  1212,00  1603,00

 

 

 

СЕРЕДА                                                                                                                                                                Третій  тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Суфле яєчне 75 75
Каша в’язка пшенична з морквою 90 113
Кефір 100 125
Бутерброд  з сиром твердим 30/5 30/7
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з моркви та часнику 40 50
Суп–пюре гороховий 150 200
Кнелі із курятини з рисом в сметано – томатному соусі 47/32 63/56
Запіканка овочева 112 140
Сік томатний 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Свіжий огірок  /  Буряк тушкований з чорносливом 30/34 40/47
Вареники з вареним курячим м’ясом 81 108
Компот із свіжих фруктів 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
Енергетична цінність ( ккал) :  1127,00  1422,39

 

 

 

 

 

ЧЕТВЕР                                                                                             Третій   тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Фузілі з твердим сиром 90/7 113/9
Моркв’яна запіканка з сиром кисломолочним та фруктовим соусом 100/29 138/40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з капусти, моркви та яблук 70 93
Суп болгарський із кип’яченою  сметаною 150/4 200/5
Пюре з бобових (сочевиця або горох) з вершковим маслом 90 113
Фрикаделька рибна 60 90
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат з зеленого горошку та цибулі/Солоний огірок 40 /- -/40
Каша вівсяна в’язка 82 103
Мафіни з овочами  та твердим сиром  (з м’яса яловичини) 63 84
Кисіль вишневий 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
 Енергетична цінність ( ккал) :  1158,40  1470,35

 

 

П’ЯТНИЦЯ                                                                                                                                           Третій   тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з свіжої капусти та кропу 32 45
Картопля відварна з вершковим маслом 80 100
Нагетси курячі 56 75
Сік фруктовий 120 180
Хліб  житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з яйцем, сиром з кип’яченою сметаною 50 50
Капусняк український 150 200
Каша ячна в’язка з вершковим маслом 82 103
М’ясо відварне в кисло – солодкому соусі (свинина) 27/23 36/31
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Омлет 60 60
Каша молочна гречана 145 200
Чай  з лимоном 150/3 180/5
Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром 30/3/5 30/3/7
Фрукти за сезоном 60 80
 Енергетична цінність ( ккал) :  1338,94  1477,40

 

 

 

ПОНЕДІЛОК    Четвертий тиждень

 

Найменування  продуктів Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з моркви та часнику 39 50
Омлет «Драчена» 46 46
Фузіллі з твердим сиром 90/7 113/9
Сік фруктовий 120 180
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Огірок свіжий  / Буряк тушкований з чорносливом 20/34 25/47
Борщ  по-бахмацькі  з кип’яченою сметаною 150/6 200/8
Каша перлова в’язка 82 103
Ковбаски м’ясні (свинина) 65 87
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат із капусти з зеленим горошком 45 60
Зрази картопляні з курячим м’ясом «Човники» 116 145
Узвар 150 180
Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром 30/3/5 30/3/7
Фрукти за сезоном 60 80
Енергетична цінність ( ккал) :  1178,83  1495,00

 

 

 

 

ВІВТОРОК                 Четвертий тиждень

 

Найменування  продуктів Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Свіжий помідор 30 40
Морква припущена /Солоний помідор 50/- -/40
Каша пшенична в’язка 90 113
Котлета натуральна з м’яса індика панірована в сухарях 48 64
Чай  з лимоном 150/3 180/5
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з білокачанної капусти 50 62
Суп  гречаний 150 200
Картопляне пюре 90 112
Риба з кисло-солодким соусом 33/24 49/36
Компот із свіжи яблук 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Гарбуз запечений з яблуками 45 60
Вареники ліниві із сиру кисломолочного 117 154
Соус фруктовий (вишневий) 29 30
Какао з молоко 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 Енергетична цінність ( ккал) :  1148,04  1465,87

 

 

 

 

СЕРЕДАЧетвертий тиждень

Найменування  продуктів Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з капусти, морки та яблук 70 93
Макаронник з м’ясом  яловичини 93 125
Кефір 100 125
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Помідор / Капуста тушкована 30/38 40/50
Суп із сочевиці 150 200
Каша гречана в’язка 90 113
Оладки з м’яса курки 69 93
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Каша рисова молочна 150 200
Шарлотка яблучна 66 90
Кисіль вишневий ( вишня свіжоморожена) 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
Енергетична цінність ( ккал) :  1260,00  1489,18

 

 

 

 

 

ЧЕТВЕР   Четвертий  тиждень

 

Найменування  продуктів Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Каша вівсяна в’язка 82 103
Оладки з сиру кисломолочного 78 100
Соус фруктовий 29 40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Огірок свіжий / Буряк тушкований з яблуками у сметанному соусі 30/30 40/40
Суп картопляний з макаронними виробами 150 200
Пюре з гороху з вершковим маслом 88 110
Товченики рибні 42 62
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Свіжий помідор /  Салат з варених овочів 30/41 40/55
Банош по гуцульські з твердим сиром 80/4 100/5
Суфле з вареного м’яса курки з цвітною капустою 65 87
Чай  з лимоном 150/3 180/5
Бутерброд з твердим сиром 30/5 30/7
Фрукти за сезоном 60 80
 Енергетична цінність ( ккал) :  1167,58  1505,00

 

 

 

П’ЯТНИЦЯ       Четвертий тиждень

 

Найменування  продуктів Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Салат з тертої моркви з яблуками 50 75
Омлет з твердим сиром 60 60
Локшинник з фруктами з соусом фруктовим 140/30 175/40
Йогурт 100 125
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Теплий салат з овочів з цвітної капусти 40 55
Борщ  український 150 200
Каша кукурудзяна в’язка 82 103
Чахохбілі з м’ясом курки 32/45 45/60
Сік томатний 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря
Салат з свіжої капусти та кропу 32
Салат з свіжої капусти та кропу / Салат з квашеної капусти 45/55
Картопля відварна з вершковим маслом 88 110
Биточок рублений з м’яса курки паровий 58 77
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб  житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
 Енергетична цінність ( ккал) :  1126,90  1441,05

 

на випадок довготривалого відключення електроенергії

 

ПОГОДЖЕНО ЗАТВЕРДЖЕНО
Начальникуправління

державного нагляду за дотриманням

санітарногозаконодавства

Головного управління

Держпродспоживслужби в Черкаськійобласті

______________   Віта  МАКОГІН

Директор департаменту освіти

та  гуманітарної політики

Черкаської міської ради

______________   БогданБЄЛОВ

 

ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ  на випадок довготривалого відключення електроенергії (осінній період)

для закладів дошкільної освіти Черкаської міської ради

 

Для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) загального типу

Для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу

Для закладів дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)

Для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) спеціального типу

Для закладів дошкільної освіти (дитячий садок) загального типу

 

ПОНЕДІЛОК                                                                                    Перший тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Омлет з морквою 60 60
Плов фруктовий 100 120
Йогурт питний 100 125
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат із свіжих томатів з солодким перцем 60 80
Борщ чернігівський 150 200
Каша кукурудзяна  розсипчаста 90 113
Шніцель зі свинини 60 80
Компот з суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат із капусти, моркви та зеленого 50 67
Рагу із курятини 100 134
Чай з лимоном 150/3 180/5
Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром 30/3/5 30/3/7
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1235,03

 

1464,20

 

 

 

ВІВТОРОК                                                                                                                           Перший тиждень

Найменування  продуктів

Вихід , г (ясла) Вихід ,г ( сад )
Сніданок
Морква припущена з родзинками 59 80
Пудинг сирно-яблучний з соусом молочним 140/15 178/20
Кефір 100 125
Бутерброд з твердим сиром 30/5 30/7
Обід
Салат вітамінний 50 60
Суп рисовий з помідорами та кип’яченою сметаною 150 200
Пюре з бобових(гороху або сочевиці) з вершковим маслом 90 113
Фіш-боли  в томатному соусі (рибні) 50/27 71/41
Сік фруктовий 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Буряк тушкований з чорносливом 34 47
Макарони відварені з овочами 100 125
Чахохбілі з куркою 32/45 43/60
Узвар 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1238,78

 

1576,91

 

 

СЕРЕДА                                                                                            Перший  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Огірок свіжий / Огірок солоний 30/- 40/26
Каша пшенична в’язка 90 113
Курка по – італійські 36/10 48/13
Чай  з лимоном 150/3 180/5
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
     
Помідор свіжий / Салат з капусти, моркви та яблук 30/ 70 -
Помідор свіжий / Салат з квашеної капусти - 40/55
Суп гороховий з сухариками з пшеничного хліба 150/30 200/30
Картопляне пюре 90 112
Шніцель з яловичини 60 80
Сік томатний 120 120
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Суфле яєчне 75 75
Шарлотка яблучна з соусом фруктовим 65/30 90/40
Какао з молоком 150 180
Асорті фруктове 50 75
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1162,00

 

1508,00

 

 

 

ЧЕТВЕР                                                                                             Перший тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат із свіжих огірків та зеленої цибулі/ Салат із капусти з зеленим горошком 50/45 70/60
Макарони відварні з вершковим маслом 90 112
Котлета рублена з курятини 58 77
Компот із свіжих фруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 50 75
Обід
Ікра баклажанна /Салат з вареного буряка 50/50 60/60
Суп картопляний з макаронними виробами 150 200
Товчанка 90 112
Хлібець рибний 48 73
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат з тертої моркви з яблуками 85 85
Ліниві вареники  з  соусом  молочним 120/15 154/25
Компот із сухофруктів 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1223,48

 

1551,32

 

 

 

П’ЯТНИЦЯ                                                                                       Перший  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з свіжої капусти та кропу 32 45
Голубці ліниві з курячим м’ясом 90 120
Какао з молоком 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Баклажани тушковані з помідорами  / Буряк припущений з родзинками 60/40 80/50
Суп-пюре з квасолі з кип’яченою сметаною 150/4 200/5
Булгур з овочами 90 105
Філе курки запечене під сиром 55 74
Кисіль вишневий  (вишня свіжозаморожена ) 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат морк’яно – яблучний з  твердим сиром 55 75
Каша гречана молочна 150 200
Напійлимонний  з родзинками. 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1138,64

 

1410,90

 

 

 

 

ПОНЕДІЛОК                                                                                    Другий тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з свіжої капусти та кропу 32 45
Каша гречана розсипчаста 82 103
М’ясо відварене в кисло – солодкому соусі (свинина) 27/23 36/31
Чай з лимоном 150/3 180/3
Бутерброд з вершковим масло та сиром твердим 30/3/5 30/3/7
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Огірок свіжий / Горошок овочевий відварний 30/40 -
Огірок свіжий / Огірок солоний   40/26
Борщ  по-бахмацькі  з кип’яченою  сметаною 150/6 200/8
Каша перлова в’язка 82 103
Кури з яблуками в сметані 30/30 40/40
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Гарбуз запечений з яблуками 45 60
Каша боярська ( із пшона з родзинками ) з соусом фруктовим 95/30 125/40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
Енергетична цінність ( ккал) : 1240,10 1604,00

 

 

 

ВІВТОРОК                                                                                        Другий  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з моркви та часнику 40 50
Каша пшенична в’язка 90 113
Тюфтелька куряча  (з овочами ) 66/24 88/32
Сік фруктовий 120 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат « Полонинський» 40 54
Суп  селянський з перловою крупою та  кип’яченою сметаною 150/5 200/7
Картопляне пюре 90 112
Шніцель рибний натуральний 47 70
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Каша вівсяна з гарбузом 125 160
Львівський сирник з морквоюз соус сметанний (на молоці) 100/20 120/35
Йогурт питний 100  125
Фрукти засезоном 60 80
Енергетична цінність ( ккал) : 1220,10 1632,00

 

 

 

СЕРЕДА Другий  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з білокачанної  капусти 50 62
Макарони відварені з твердим сиром 90/7 113/9
Шніцель з яловичини 60 80
Какао з молоком 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з свіжих томатів та солодким перцем 45 55
Салат з вареного буряка (з 15 жовтня) 50 60
Суп – пюре гороховий 150 200
Каша гречана в’язка 90 113
Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях 48 65
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Омлет «Драчена» 46 46
Каша Янтарна (із з яблуками) 100 125
Чай з лимоном 150/3 150/3
Бутерброд з твердим сиром 30/5 30/7
Фрукти за сезоном 60 80
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1257,70

 

1570,90

 

 

ЧЕТВЕР                                                                                             Другий  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат вітамінний 50 60
Картопля тушкована з цибулею та томату 100 125
М’ясо курки в сметані 30/9 40/9
Кефір 100 125
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Салат з яйцям,сиром та кип’яченою сметаною 50 50
Куліш пшоняний з фрикаделькою (м’ясо курки) та сметаною 150/11/7 200/15/9
Каша ячна в’язка з вершковим маслом 82 103
Котлета рибна любительска 88 60/2,0
Компот із свіжих фруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат моркв’яно-яблучний з твердим сиром 90 112
Локшинник з сиром кисломолочним з соусом фруктовим 120/30 150/40
Узвар 150 180
Фрукти за сезоном 60 80
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1250,25

 

1580,20

 

 

 

П’ЯТНИЦЯ                                                                                       Другий  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Омлет 60 60
Булгур з овочами 90 105
Сік томатний 120 180
Хліб житній 30 30
Асорті фруктове 50 75
Обід
Салат з капусти, моркви та зеленого горошку 50 67
Борщ полтавський з галушками та кип’яченоюсметаю 150/27/6 200/36/8
Пюре з сочевиці з вершковим маслом 90 113
Биточок рублений з м’яса курки паровий 58 77
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат « Полонинський» 40 54
Макарони відварні з маслом вершковим 90 113
Кури з яблуками в сметані 30/30 40/40
Компот із свіжих яблук 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1148,00

 

1434,30

 

 

 

ПОНЕДІЛОК                                                                                    Третій тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Морква тушкована в  сметані 60 84
Каша « Янтарна» ( із пшона з яблуками ) 100 125
Какао з молоком 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти  за сезоном 27 36
Обід
Огірок свіжий/ Ікра бурякова 30/55 -
Огірок свіжий/ Огірки солоні - 40/40
Суп -харчо 150 200
Макарони відварені з сиром твердим  90/7 113/9
Курячий рулет фарширований вареним яйцем 60 80
Компот із свіжих фруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат із варених овочів 41 55
Каша кукурудзяна розсипчаста 90 113
Чахохбілі з куркою 32/45 43/60
Узвар 150 180
Фрукти  за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1168,75

 

1422,30

 

 

 

ВІВТОРОК                                                                                        Третій  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Помідор свіжий/Салат із зеленого горошку з цибулею 40 55
Каша ячна розсипчаста з цибулею 96 120
Тюфтелька куряча з овочами 66/24 88/32
Чай з лимоном 150/3 180/5
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з білокачанної капусти 50 62
Суп селянський з перловою крупою та кип’яченою сметаною 150/5 200/7
Товчанка 112 140
Тюфтельки  «БЕЛІП» в сметанно-томатному соусі (рибні) 60/20 90/30
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Каша вівсяна в’язка 82 103
Гратен « Зебра» ( запіканка сирна з какао) 77 100
Йогурт питний 100 125
Фрукти  за сезоном 60 80
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1217,00

 

1618,00

 

 

 

СЕРЕДА                                                                                                                                       Третій  тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Суфле яєчне 75 75
Каша в’язка пшенична з морквою 96 125
Кефір 100 125
Бутерброд  з сиром твердим 30/5 30/7
Фрукти засезоном 60 80
Обід
Салат з моркви та часнику 40 50
Суп–пюре гороховий 150 200
Плов з м’ясом курки 120 160
Сік томатний 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Свіжий огірок  /  Салат з яйцем, сиром та кип’яченою сметаною 30/50 40/50
Печеня по-домашньому з куркою 150 180
Компот із свіжих фруктів 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1130,60

 

1394,40

 

 

 

ЧЕТВЕР                                                                                             Третій    тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Фузілі з сиром твердим 90/7 113/9
Моркв’яна запіканка з сиром кисломолочним та фруктовим соусом 100/29 138/40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Салат з капусти, моркви та яблук 70 93
Суп болгарський із кип’яченою  сметаною 150/4 200/5
Пюре з бобових (сочевиця) з вершковим маслом 90 113
Фрикаделька рибна 60 90
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат з зеленого горошку та цибулі/Солоний огірок 40 /- -/40
Каша вівсяна в’язка 82 103
Мафіни з овочами  та твердим сиром  (з м’яса яловичини) 63 84
Кисіль вишневий 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1252,05

 

1606,00

 

 

 

П’ЯТНИЦЯ                                                                                                                                            Третій   тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Омлет 60 60
Каша гречанамолочна 150 200
Чай з лимоном 150/3 180/5
Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром 30/3/5 30/3/7
Фрукти  за сезоном 60 80
Обід
Салат з яйцем, сиром з кип’яченою сметаною 50 50
Борщчернігівський 150 200
Каша ячна в’язка з вершковим маслом 82 103
М’ясо відварне в кисло – солодкому соусі (свинина) 27/23 36/31
Сік фруктовий 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат з свіжої капусти та кропу 32 45
Картопля відварна з вершковим маслом 100 125
Філе м’яса курки запечене під сиром 55 74
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб  житній 30 30
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1277,20

 

1632,20

 

 

 

ПОНЕДІЛОК    Четвертий тиждень

 

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з моркви та часнику 39 50
Омлет «Драчена» 46 46
Фузіллі з твердим сиром 90/7 113/9
Сік фруктовий 120 180
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Огірок свіжий  / Буряк тушкований з чорносливом 20/34 25/47
Борщ  по-бахмацькі  з кип’яченою сметаною 150/6 200/8
Каша перлова в’язка 82 103
Ковбаски м’ясні (свинина) 65 87
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат із капусти з зеленим горошком 45 60
Печеня по-домашньому з куркою 150 180
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1150,05

 

1444,00

 

 

 

 

ВІВТОРОК                                              Четвертий тиждень

 

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Свіжий помідор 30 40
Морква припущена /Солоний помідор 50/- -/40
Каша пшенична в’язка 90 113
Котлета натуральна з м’яса індика панірована в сухарях 48 64
Чай з лимоном 150/3 180/5
Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром 30/3/5 30/3/7
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Салат з білокачанної  капусти 50 62
Суп  гречаний 150 200
Пюре з бобових (сочевиця) з вершковим маслом 90 113
Риба з кисло-солодким соусом 33/24 49/36
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Гарбуз запечений з яблуками 45 60
Вареники ліниві із сиру кисломолочного 117 154
Соус фруктовий 29 40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1140,00

 

1449,00

 

 

 

 

СЕРЕДАЧетвертий тиждень

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з капусти, морки та яблук 70 93
Каша гречана в’язка 90 113
М’ясо курки в сметані 30/9 40/12
Кефір 100 125
Хліб житній 30 30
Фрукти за сезоном 60 80
Обід
Помідор / Капуста тушкована 30/38 40/50
Суп із сочевиці 150 200
Макаронні вироби відварені з вершковим маслом 90 112
Шніцель з яловичини 60 80
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Каша рисова молочна 150 200
Шарлотка яблучна 65 90
Кисіль вишневий ( вишня свіжоморожена) 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1224,00

 

1583,00

 

 

 

 

 

ЧЕТВЕР   Четвертий  тиждень

 

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Каша вівсяна в’язка 82 103
Львівський сирник з морквою 100 120
Соус фруктовий 29 40
Йогурт 100 125
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Огірок свіжий / Буряк тушкований з яблуками у сметанному соусі 30/30 40/40
Суп картопляний з макаронними виробами 150 200
Пюре з гороху з вершковим маслом 90 113
Товченики рибні 42 62
Узвар 150 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Свіжий помідор /  Салат з варених овочів 30/41 40/55
Банош по гуцульські з твердим сиром 80/4 100/5
Котлета натуральна з м’яса курки панірована в сухарях 48 64
Чай з лимоном 150 180
Бутерброд з твердим сиром 30/5 30/7
Фрукти за сезоном 60 80
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1155,75

 

1480,90

 

 

 

П’ЯТНИЦЯ       Четвертий тиждень

 

 

Найменування  продуктів

 

Вихід , г (ясла)

 

Вихід ,г ( сад )

Сніданок
Салат з тертої моркви з яблуками 50 78
Омлет з твердим сиром 57 57
Локшинник з фруктами з соусом фруктовим 140/30 175/40
Какао з молоком 150 180
Фрукти за сезоном 27 36
Обід
Салат зимовий 45 55
Борщ  український 150 200
Каша кукурудзяна в’язка 82 103
Чахохбілі з м’ясом курки 32/45 45/60
Сік томатний 120 180
Хліб житній 30 30
Вечеря    
Салат з свіжої капусти та кропу 32  
Салат з свіжої капусти та кропу / Салат з квашеної капусти   45/55
Картопля відварна з вершковим маслом 88 110
Биточок рублений з м’яса курки паровий 58 77
Компот із сухофруктів 150 180
Хліб  житній 30 30
Асорті фруктове 50 75
 

Енергетична цінність ( ккал) :

 

1195,00

 

1509,00