ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
(зимовий період)
(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей
у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом
МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)
І- й тиждень
П О Н Е Д І Л О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Бефстроганов із відвареного м’яса ( свинина/яловичина) |
40 |
60 |
Пшенична каша з молоком та вершковим маслом |
80 |
100 |
Салат з квашеної капусти та свіжої моркви |
30 |
50 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Банан |
45 |
95 |
Обід |
||
Суп овочевий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Рибні котлети з овочевим соусом |
45/20 |
60/30 |
Відварена вермішель з вершковим маслом |
100 |
120 |
Квашений огірок |
20 |
30 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Сік фруктовий |
125 |
175 |
Вечеря |
||
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Печиво |
15 |
25 |
В І В Т О Р О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Сирно-яблучний пудинг з сметаною кип’яченою |
160/10 |
180/25 |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Обід |
||
Суп з локшиною із курячим м’ясом |
150 |
200 |
Котлета з ялової печінки в соусі |
40/20 |
50/30 |
Картопляне пюре з молоком та маслом вершковим |
80 |
100 |
Бурякова ікра |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Вінегрет |
80 |
100 |
Яйце варене |
1/2 |
1 |
Чай |
150 |
180 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
С Е Р Е Д А |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Паровий омлет запечений |
40 |
75 |
Картопляне пюре з молоком та з вершковим маслом |
100 |
120 |
Салат з капусти, зеленого горошку |
30 |
50 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Мандарин (або фрукти за сезонністю) |
40 |
95 |
Обід |
||
Борщ «Український» з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Пампушки з часником |
|
|
Плов з м’ясом (свинина/курятина) |
135 |
175 |
Квашений огірок |
20 |
30 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Манна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
Ч Е Т В Е Р |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною |
135/10 |
175/25 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Яблуко свіже |
40 |
95 |
Обід |
||
Розсольник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Котлета м’ясна (свинина/яловичина) в томатному соусі |
45/20 |
60/30 |
Картопля тушкована з овочами |
100 |
120 |
Салат з буряка |
20 |
30 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Сік фруктовий |
135 |
175 |
Вечеря |
||
Гарбузово-пшоняна каша молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Батон з джемом |
20/10 |
30/15 |
П Я Т Н И Ц Я |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Риба по-польськи |
60/20 |
80/30 |
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
Салат з квашеної капусти |
20 |
30 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Банан |
45 |
95 |
Обід |
||
Суп з цвітною капустою з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Січеники м’ясні (куряче філе/яловичина) в соусі |
45/20 |
60/30 |
Рисова каша з маслом вершковим |
80 |
100 |
Квашений помідор |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Вермішель молочна з маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Батон з медом |
20/5 |
30/10 |
ІІ- й тиждень
П О Н Е Д І Л О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Куряче м’ясо відварене в овочевому соусі |
35/20 |
50/30 |
Каша гречана з вершковим маслом |
80 |
100 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Банан |
40 |
95 |
Обід |
||
Суп вівсянийз курячим м’ясом |
150 |
200 |
Овочеве рагу з м’ясом (свинина) |
160 |
180 |
Квашений огірок |
20 |
30 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Манний пудинг з фруктовим соусом |
130/40 |
160/45 |
Йогурт |
150 |
180 |
Вафлі |
20 |
35 |
В І В Т О Р О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Сирні кульки з родзинками та зі сметаною кип’яченою |
33/20 |
55/30 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Мандарин |
40 |
95 |
Обід |
||
Суп з рибними фрикадельками |
150 |
200 |
Ліниві голубці з курячим м’ясом |
120 |
170 |
Огірок солоний |
20 |
30 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Сік фруктовий |
125 |
175 |
Вечеря |
||
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
С Е Р Е Д А |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Сосиска відварена |
35 |
50 |
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
Солоний помідор |
30 |
50 |
Батон з вершковим маслом і твердим сиром |
20/3/7 |
30/5/10 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Обід |
||
Борщ з квасолею, курячим м’ясом |
150 |
200 |
М’ясний рулет (яловичина/курка) |
50 |
60 |
Горохове пюре з вершковим маслом |
80 |
100 |
Салат з квашеного огірка та цибулі |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій |
150 |
180 |
Пиріжок з яблуком |
60 |
60 |
Ч Е Т В Е Р |
|||
Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
|||
Терта морква з цукром |
30 |
50 |
|
Сирники із сметаною кип’яченою |
135/10 |
160/25 |
|
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
|
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
|||
Суп з курячим м’ясом та зеленим горошком |
150 |
200 |
|
Рибні кнелі з овочевим соусом |
35/20 |
45/30 |
|
Картопля відварена з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі |
30 |
50 |
|
Хліб житній |
20 |
40 |
|
Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
|||
Гуляш м’ясний (куряче філе) з овочами |
30/20 |
50/30 |
|
Пшоняна каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
Солоний огірок |
30 |
50 |
|
Чай |
150 |
180 |
|
Батон |
20 |
30 |
|
Апельсин |
40 |
95 |
|
П Я Т Н И Ц Я |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Січеники рибні в овочевому соусі |
40/20 |
65/30 |
Картопля тушкована з овочами |
80 |
100 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Обід |
||
Бурячник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Шніцель натуральний (свинина/яловичина) з овочевим соусом |
45/20 |
60/35 |
Гречана каша з вершковим маслом |
100 |
130 |
Салат з квашеної капусти та зеленого горошку |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
Банан |
40 |
95 |