ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

 

(весняний період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

 

 

 

І- й тиждень

ПОНЕДІЛОК

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Риба в овочевому соусі

30/20

55/30

Гречана каша з вершковим маслом та зеленню

80

100

Салат з квашеної капусти з морквою

40

45

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150

180

Яблуко свіже

40

95

Обід

Бурячник з курячим м’ясом

150

200

Плов з м’ясом (свинина)

135

175

Свіжий огірок

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Манний пудинг

130

160

Йогурт

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирники з ізюмом та кип’яченою сметаною

120/10

155/25

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Яблуко свіже

40

95

Обід

Борщ «Український» з курячим м’ясом

150

200

Пампушки з часником

60

60

Котлета з ялової печінки в овочевому соусі

45/20

60/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Салат із свіжого огірка та редиски «Весна»

30

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна пшоняна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СЕРЕДА

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Вермішель відварена  з вершковим маслом

55

65

Омлет паровий

40

80

Огірок квашений

30

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Обід

Суп з фрикадельками м’ясними (курятина) та зеленню

150

200

Печеня по-домашньому зі свининою

160

180

Салат буряковий

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна гречана каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон

20

30

Банан

40

95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Ліниві вареники з кип’яченою сметаною

120/10

150/20

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Апельсин

40

95

Обід

Суп овочевий з курячим м’ясом

150

200

Котлети січені курячі зі сметанним соусом з цибулею

45/20

60/30

Картопляне пюре з вершковим маслом

100

120

Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот  із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна вівсяна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сосиска дитяча відварена

50

60

Вермішель відварена з маслом вершковим

55

65

Ікра кабачкова

30

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Яблуко свіже

40

95

Обід

Капусняк з курячим м’ясом

150

200

Котлета рибна в овочевому соусі

45/20

60/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Салат з капусти, свіжого огірка, редиски,зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Рисова молочна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Печиво

10

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Риба по-польськи в овочевому соусі

30/20

55/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Салат з капусти та зеленої цибулі

35

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Яблуко  свіже

40

95

Обід

Борщ зелений з курячим м’ясом та квасолею

150

200

М’ясна котлета (курятина/яловичина) з овочевим соусом

45/20

60/30

Рис відварений з вершковим маслом

80

100

Квашений огірок

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Молочна манна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон

20

30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Зрази сирні з повидлом у сметанному соусі 120/15

160/25

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Апельсин

40

95

Обід

Капусняк з курячим м’ясом

150

200

Котлета м’ясна (свинина/яловичина) з овочевим соусом

45/20

60/30

Картопляне пюре з вершковим маслом

80

100

Свіжий огірок

20

30

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна вермішель з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Омлет натуральний

30

70

Пшенична каша з маслом вершковим

80

100

Свіжий огірок

30

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Яблуко свіже

40

95

Обід

Суп гороховий з курячим м’ясом

150

200

Сухарики із хліба

13

26

Відварена куряче м’ясо з овочевим соусом

45/20

55/30

Рис відварена з вершковим маслом

80

100

Хліб житній

20

40

Салат з редиски та зеленої цибулі

30

50

Сік фруктовий

125

175

Вечеря

Вівсяна молочна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Печиво

15

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирники розові з сметаною кип’яченою

130/10

150/25

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Обід

Суп гречаний з курячим м’ясом

150

200

Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина)

150

180

Салат з свіжого огірка та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот з сухофруктів

150

180

Вечеря

Оладки з медом

60/10

80/20

Кефір з цукром

130

160

Яблуко запечене

30

80

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Рибна котлета в овочевому соусі

35/20

45/30

Картопляне пюре з вершковим маслом

100

120

Свіжий огірок

30

50

Чай з лимоном

150

180

Батон з вершковим маслом та твердим сиром

20/3/8

30/5/10

Обід

Борщ з курячим м’ясом

150

200

Січеники м’ясні (куряче філе/яловичина) з овочевим соусом

45/20

60/30

Відварена вермішель з вершковим маслом

50

65

Квашений огірок

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна пшоняна каша з вершковим маслом

180

200

Какао  з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

Банан

40

95