ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
(весняний період)
(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей
у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом
МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)
І- й тиждень
|
ПОНЕДІЛОК |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Риба в овочевому соусі |
30/20 |
55/30 |
| Гречана каша з вершковим маслом та зеленню |
80 |
100 |
| Салат з квашеної капусти з морквою |
40 |
45 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Яблуко свіже |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Бурячник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Плов з м’ясом (свинина) |
135 |
175 |
| Свіжий огірок |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Манний пудинг |
130 |
160 |
| Йогурт |
150 |
180 |
|
В І В Т О Р О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сирники з ізюмом та кип’яченою сметаною |
120/10 |
155/25 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Борщ «Український» з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Пампушки з часником |
60 |
60 |
| Котлета з ялової печінки в овочевому соусі |
45/20 |
60/30 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат із свіжого огірка та редиски «Весна» |
30 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Молочна пшоняна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
|
СЕРЕДА |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Вермішель відварена з вершковим маслом |
55 |
65 |
| Омлет паровий |
40 |
80 |
| Огірок квашений |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
||
| Суп з фрикадельками м’ясними (курятина) та зеленню |
150 |
200 |
| Печеня по-домашньому зі свининою |
160 |
180 |
| Салат буряковий |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Молочна гречана каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон |
20 |
30 |
| Банан |
40 |
95 |
|
Ч Е Т В Е Р |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Ліниві вареники з кип’яченою сметаною |
120/10 |
150/20 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Апельсин |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп овочевий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлети січені курячі зі сметанним соусом з цибулею |
45/20 |
60/30 |
| Картопляне пюре з вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з квашеної капусти та зеленої цибулі |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Молочна вівсяна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
|
П Я Т Н И Ц Я |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сосиска дитяча відварена |
50 |
60 |
| Вермішель відварена з маслом вершковим |
55 |
65 |
| Ікра кабачкова |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Капусняк з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлета рибна в овочевому соусі |
45/20 |
60/30 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з капусти, свіжого огірка, редиски,зеленої цибулі |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Рисова молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Печиво |
10 |
20 |
ІІ- й тиждень
|
П О Н Е Д І Л О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Риба по-польськи в овочевому соусі |
30/20 |
55/30 |
| Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
| Салат з капусти та зеленої цибулі |
35 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Борщ зелений з курячим м’ясом та квасолею |
150 |
200 |
| М’ясна котлета (курятина/яловичина) з овочевим соусом |
45/20 |
60/30 |
| Рис відварений з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Квашений огірок |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Молочна манна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Батон |
20 |
30 |
|
В І В Т О Р О К |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Зрази сирні з повидлом у сметанному соусі | 120/15 |
160/25 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Апельсин |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Капусняк з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Котлета м’ясна (свинина/яловичина) з овочевим соусом |
45/20 |
60/30 |
| Картопляне пюре з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Свіжий огірок |
20 |
30 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Молочна вермішель з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
|
С Е Р Е Д А |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Омлет натуральний |
30 |
70 |
| Пшенична каша з маслом вершковим |
80 |
100 |
| Свіжий огірок |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
| Яблуко свіже |
40 |
95 |
|
Обід |
||
| Суп гороховий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Сухарики із хліба |
13 |
26 |
| Відварена куряче м’ясо з овочевим соусом |
45/20 |
55/30 |
| Рис відварена з вершковим маслом |
80 |
100 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Салат з редиски та зеленої цибулі |
30 |
50 |
| Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
||
| Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
| Печиво |
15 |
20 |
|
Ч Е Т В Е Р |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Сирники розові з сметаною кип’яченою |
130/10 |
150/25 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
Обід |
||
| Суп гречаний з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) |
150 |
180 |
| Салат з свіжого огірка та зеленої цибулі |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот з сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Оладки з медом |
60/10 |
80/20 |
| Кефір з цукром |
130 |
160 |
| Яблуко запечене |
30 |
80 |
|
П Я Т Н И Ц Я |
||
| Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
||
| Рибна котлета в овочевому соусі |
35/20 |
45/30 |
| Картопляне пюре з вершковим маслом |
100 |
120 |
| Свіжий огірок |
30 |
50 |
| Чай з лимоном |
150 |
180 |
| Батон з вершковим маслом та твердим сиром |
20/3/8 |
30/5/10 |
|
Обід |
||
| Борщ з курячим м’ясом |
150 |
200 |
| Січеники м’ясні (куряче філе/яловичина) з овочевим соусом |
45/20 |
60/30 |
| Відварена вермішель з вершковим маслом |
50 |
65 |
| Квашений огірок |
30 |
50 |
| Хліб житній |
20 |
40 |
| Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
||
| Молочна пшоняна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
| Какао з молоком |
150 |
180 |
| Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
| Банан |
40 |
95 |