ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ

 

(літній період)

(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей

у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом

МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)

 

І- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Парова яєчня запечена

40

75

Вермішель відварена з вершковим маслом

60

70

Салат із свіжих помідорів та огірків та зеленою цибулею, кропом

50

50

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом та твердим сиром

20/3/10

30/5/15

Полуниця свіжа   (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп із цвітної капусти з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Плов з м’ясом (свинина нежирна, куряче філе)

120

160

Салат із свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Манний пудинг з фруктовим соусом

130/10

160/20

Чай з цукром

150

180

Печиво

10

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирне суфле з кип’яченою сметаною

110/15

125/20

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Обід

Суп з м’ясними фрикадельками (курятина) та із зеленню

150

200

Котлета з ялової печінки з овочевим соусом

40/20

55/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Салат з капусти (з нового урожаю) та свіжих огірків, зеленої цибулі, кропу

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Молочна гречана каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Домашні пиріжки зі свіжими  фруктами (фрукти за сезоном)

60

60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Котлета рибна з овочевим соусом

40/20

55/30

Картопля молода відварена  з вершковим маслом та кропом

100

120

Свіжий огірок

30

50

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Полуниця свіжа (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Борщ з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Шніцель  м’ясний (свинина/яловичина) в овочевому соусі

40/20

60/30

Пшенична каша з вершковим маслом

80

100

Салат із свіжих помідор і огірків

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна вівсяна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Сирники з повидлом та кип’яченою сметаною

135/10

160/25

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з маслом вершковим

20/3

30/5

Черешня свіжа (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Бурячник з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Домашня печеня з м’ясом (свинина/яловичина)

150

180

Салат із свіжої капусти, огірків та зелені

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Молочна рисова каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Зефір

10

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Риба тушкована в овочевому соусі

35/20

45/30

Картопля тушкована на молоці  з зеленню

100

120

Салат зі свіжого огірків та помідорів із зеленню

30

50

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20

30

Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп гречаний з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Рулет м’ясний із цибулею, яйцем та петрушкою

50

70

Вермішель відварена з вершковим маслом

80

100

Баклажани тушковані з овочами

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна пшоняна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІ- й тиждень

П О Н Е Д І Л О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Відварений яловий язик з овочевим соусом

30/20

45/30

Пшенична каша з вершковим маслом

80

100

Салат із свіжих помідор та солодкого перцю із зеленню

30

50

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Абрикоси свіжі (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Капусняк з курячим м’ясом ( з молодої капусти)

150

200

Зрази м’ясні (свинина/яловичина) з овочевим соусом

40/20

55/30

Картопля молода відварена  з вершковим маслом та зеленню

100

120

Салат із свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна манна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Батон

20

30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В І В Т О Р О К

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Морква терта з цукром ( з нового урожаю)

20

30

Сирники картопляно-сирні зі сметаною кип’яченою

170/10

200/25

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп гречаний, курячим м’ясом та зеленню

150

200

Овочеве рагу з м’ясом (яловичина/свинина)

120

160

Салат із свіжих помідор та солодкого  перцю

30

50

Хліб житній

20

40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Рисова молочна каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С Е Р Е Д А

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Риба в овочевому соусі

30/20

45/30

Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом

100

120

Кабачкова ікра (з  нового урожаю)

20

30

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Абрикоси свіжі (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Капусняк ( з капусти нового урожаю) з курячим м’ясом  та із зеленню

150

200

Котлета м’ясна (курятина/яловичина)

40/20

60/30

Вермішель відварена з вершковим маслом

80

100

Салат зі свіжих огірків і помідор та зеленої цибулі

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Млинці з медом

100/5

140/10

Кавовий напій з молоком

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ч Е Т В Е Р

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Запіканка сирно-рисова зі сметанним соусом

150

170

Чай з лимоном

150/3

180/5

Батон з вершковим маслом

20/3

30/5

Яблуко свіже (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Борщ з курячим м’ясом  та із зеленню

150

180

Котлети з ялової печінки в овочевому соусі

45/20

55/30

Картопляне пюре з вершковим маслом та молоком

100

120

Салат з свіжих помідор, огірків, зелені

30

50

Хліб житній

20

40

Компот із сухофруктів

150

180

Вечеря

Молочна гречана каша з вершковим маслом

180

200

Какао з молоком

150

180

Батон з твердим сиром

20/7

30/10

 

 

 

 

 

 

 

П Я Т Н И Ц Я

Страви

Ясла

Садок

Сніданок

Рибна котлета із овочевим соусом

40/20

60/30

Пшенична каша з вершковим маслом

80

100

Свіжий помідор

30

50

Батон  з маслом вершковим

20/3

30/5

Чай з лимоном

150/3

180/5

Персик свіжий (фрукти за сезонністю) без урахування відходів

40

95

Обід

Суп овочевий з курячим м’ясом та із зеленню

150

180

Язик яловий в овочевому соусі

33/20

42/30

Картопля тушкована з овочами

100

120

Салат із свіжих огірків, помідор, перцю солодкого та зелені

30

50

Хліб житній

20

 40

Сік фруктовий

135

175

Вечеря

Молочна вівсяна каша з вершковим маслом

180

200

Кавовий напій з молоком

150

180

Вафлі молочні

15

25