І- й тиждень
ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ
(осінній період)
(Відповідно до п.1.12, п.1.13 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 №298/227)
П О Н Е Д І Л О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Гуляш м’ясний (свинина) |
25/20 |
35/30 |
Пшенична каша з вершковим маслом |
80 |
100 |
Салат із свіжих помідор та солодкого перцю |
30 |
50 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Обід |
||
Суп гороховий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Сухарики із хліба |
13 |
26 |
Вермішель відварена з вершковим маслом |
80 |
100 |
М’ясна котлета (яловичина/курятина) в овочевому соусі |
45/20 |
60/30 |
Свіжий огірок |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Вівсяна каша молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Батон з джемом |
20/5 |
30/10 |
Банан (або фрукти за сезоном) |
45 |
95 |
В І В Т О Р О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Сирно-рисова запіканка зі сметаною кип’яченою |
155/10 |
175/20 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Обід |
||
Борщ з м’ясом курячим |
150 |
200 |
Хліб житній |
20 |
40 |
М’ясні биточки (свинина/куряче філе) в соусі |
40/20 |
60/30 |
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
Салат з свіжих помідор та зеленої цибулі |
50 |
50 |
Сік фруктовий |
125 |
175 |
Вечеря |
||
Оладки з медом |
80/5 |
120/10 |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Яблуко печене |
40 |
95 |
С Е Р Е Д А |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Печінка по-строганівськи |
35 |
50 |
Картопля відварена з вершковим маслом та кропом |
100 |
120 |
Свіжий помідор |
20 |
50 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
Обід |
||
Суп із цвітною капустою з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Рибні котлети в томатному соусі |
40/20 |
75/30 |
Рис відварений з вершковим маслом |
80 |
100 |
Салат з свіжої капусти та солодкого перцю |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Пшоняна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Ч Е Т В Е Р |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Ліниві вареники зі сметаною кип’яченою |
120/10 |
150/20 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
Обід |
||
Суп з фрикадельками (куряче філе) та із зеленню |
150 |
200 |
Голубці ліниві (куряче м’ясо/яловичина) |
160 |
190 |
Свіжий огірок |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Сік фруктовий |
125 |
175 |
Вечеря |
||
Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
Какао з молоком |
150 |
180 |
П Я Т Н И Ц Я |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Риба в овочевому соусі |
30/20 |
55/30 |
Картопляне пюре з молоком та вершковим м’ясом |
100 |
120 |
Салат із буряка та ізюму |
40 |
50 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Обід |
||
Капусняк з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Ковбаски м’ясні по-черкаськи ( яловичина/куряче філе) |
45/20 |
60/30 |
Пшенична каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
Салат «Вітамінний» |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Манна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Печиво |
20 |
40 |
Банан (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
ІІ- й тиждень
П О Н Е Д І Л О К |
|||
Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
|||
Парова яєчня запечена |
40 |
85 |
|
Вермішель відварена з вершковим маслом |
80 |
100 |
|
Огірок свіжий |
20 |
30 |
|
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
|
Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
Обід |
|||
Суп овочевий з курячим м’ясом |
150 |
200 |
|
Рибні тюфтельки в соусі |
45/20 |
90/30 |
|
Пшенична каша з вершковим маслом |
80 |
100 |
|
Хліб житній |
20 |
40 |
|
Огірок солоний |
15 |
30 |
|
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Вечеря |
|||
Гречана каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
Гуляш м’ясний ( куряче м’ясо) |
25/20 |
35/30 |
|
Какао з молоком |
150 |
180 |
|
Батон з повидлом |
20/10 |
30/20 |
|
В І В Т О Р О К |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Сирники з ізюмом та кип’яченою сметаною |
120/10 |
155/25 |
Морква терта з цукром |
30 |
50 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Банан (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
Обід |
||
Бурячник з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Котлета з ялової печінки в овочевому соусі |
45/20 |
60/30 |
Картопля відварена ціла в молоці |
100 |
120 |
Салат з капусти та зеленого горошку |
30 |
50 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Молочна рисова каша з гарбузом |
180 |
200 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Печиво |
10 |
25 |
С Е Р Е Д А |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Гуляш м’ясний (куряче філе) |
30 |
45 |
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
Салат з свіжого помідора та солодкого перцю |
30 |
50 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Обід |
||
Суп гречаний з курячим м’ясом |
150 |
200 |
Овочеве рагу з м’ясом (свинина/яловичина) |
150 |
180 |
Квашений огірок |
20 |
30 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Сік фруктовий |
125 |
175 |
Вечеря |
||
Вівсяна молочна каша з вершковим маслом |
180 |
200 |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Пиріжок з яблуками |
60 |
60 |
Ч Е Т В Е Р |
||
Страви |
Ясла |
Садок |
Сніданок |
||
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною |
120/10 |
150/20 |
Батон з вершковим маслом |
20/3 |
30/5 |
Кавовий напій з молоком |
150 |
180 |
Яблуко печене з цукром |
40 |
95 |
Обід |
||
Борщ з квасолею та курячим м’ясом |
150 |
200 |
Котлета м’ясна (свинина/курятина) в овочевому соусі |
45/20 |
65/30 |
Горохове пюре |
100 |
120 |
Квашений огірок |
20 |
30 |
Хліб житній |
20 |
40 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
Вечеря |
||
Вінегрет |
90 |
120 |
Сосиска дитяча відварена ( заміна – яйце) |
26 |
47 |
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/10 |
Чай з лимоном |
150 |
180 |
П Я Т Н И Ц Я |
|||
Страви |
Ясла |
Садок |
|
Сніданок |
|||
Тюфтельки рибні в овочевому соусі |
40/20 |
90/30 |
|
Картопляне пюре з молоком та вершковим маслом |
100 |
120 |
|
Салат з квашеного огірка та зеленого горошку |
30 |
50 |
|
Батон з маслом вершковим |
20/3 |
30/5 |
|
Чай з лимоном |
150 |
180 |
|
Яблуко свіже (або фрукти за сезоном) |
40 |
95 |
|
Обід |
|||
Капусняк з курячим м’ясом |
150 |
200 |
|
Язик яловий відварений в овочевому соусі |
33/20 |
42/30 |
|
Гречана каша з вершковим маслом |
100 |
120 |
|
Квашений помідор |
30 |
50 |
|
Хліб житній |
20 |
40 |
|
Сік фруктовий |
125 |
175 |
|
Вечеря |
|||
Вермішель молочна з вершковим маслом |
180 |
200 |
|
Какао з молоком |
150 |
180 |
|
Батон з твердим сиром |
20/7 |
30/15 |
|