З 1 вересня за харчування дітей у садках Дрогобича батькам ...

ПОГОДЖЕНО                                                 ЗАТВЕРДЖЕНО

             Начальник Черкаського                                  В.о. директора департаменту освіти

міського управління                                        та гуманітарної політики

Головного управління                                              Черкаської міської ради

Держпродспоживслужби в                             ______________ Б.О.Бєлов

                     Черкаській області

                ______________ Мізінова О.В.

 

ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ

(на зимовий період)

для закладів дошкільної освіти Черкаської міської ради

 І- й тиждень

ПОНЕДІЛОК                                                                                                                           

Найменування страв Вихід,г (ясла) Вихід,г (сад)
Сніданок
Каша ячна розсипчаста 90 103
Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях 48 65
Салат з капусти з зеленим горошком 45 60
Чай байховий з лимоном 150/3 180/5
Фрукти за сезоном (банан) 60 80
Обід
Суп гречаний 150 200
Плов з булгуру та свинини 120 150
Солоний огірок 26
Салат моркви з родзинками 30
Хліб житній 30 30
Узвар 150 170
Вечеря
Каша пшоняна з гарбузом 80 100
Шарлотка яблучна 72 72
Йогурт питний 100 125

 ВІВТОРОК                                                                                                                             

Найменування страв Вихід,г  (ясла) Вихід,г  (сад)
Сніданок
Ліниві вареники зі сметаною 120/10 150/10
Какао 150 180
Фрукти за сезоном (апельсин) 60 80
Обід
Салат з червоної капусти з соусом «Вінегрет» 50 50
Борщ по-бахмацьки 150 200
Рибна паличка з яйцем 46 69
Картопляне пюре з кропом 80 100
Хліб житній 30 30
Компот ягідний (вишня заморожена) 150 180
Вечеря
Салат з буряка та квасолі 50 70
Кнелі із курятини з рисом в сметанно-томатному соусі 47/32 63/56
Бутерброд з вершковим маслом та сиром твердим 30/3/10 30/3/15
Сік фруктовий 120 180

СЕРЕДА                                                                                                                                 

Найменування страв Вихід,г (ясла) Вихід,г (сад)
Сніданок
Салат зі свіжої капусти 30 60
Фузіллі з твердим сиром 80/10 100/15
Хліб цільнозерновий 30 30
Сік фруктовий 120 180
Фрукти свіжі  (яблуко) 30 60
Обід
Суп–пюре з яйцем та фрикаделькою 150/10 200/14
Нагетси «Особливі» з яловичини та  вершковим маслом 50/2 65/2
Фалафель 87 108,5
Хліб житній 30 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Молочна геркулесова каша з вершковим маслом 180 200
Морква, тушкована з яблуками і родзинками 60 80
Чай байховий 150 180
Фрукти свіжі (банан) 35 50

 ЧЕТВЕР                                                                                                                                            

Найменування страв Вихід,г (ясла) Вихід,г (сад)
Сніданок
Риззото із зеленим горошком та твердим сиром 120/10 150/15
Кури з яблуками у сметані 60 80
Хліб цільнозерновий 30 30
Кефір 100 125
Фрукти за сезоном (яблуко) 27 36
Обід
Солоний огірок 26
Салат із свіжої капусти та кропом 30
  Суп рибний з картоплею та овочами 150 200
Чахохбілі з куркою 32/45 43/60
Пшенична каша в’язка 90 113
Хліб житній 30 30
Компот із сухофруктів 150 180
Вечеря
Фрукти свіжі (апельсин) 50 75
Зрази з сиру кисломолочного з курагою або чорносливом 90 120
Коктейль «Бананове молоко» 150 180
Омлет з петрушкою 50 75

П’ЯТНИЦЯ                                                                                                                         

Найменування страв Вихід,г  (ясла) Вихід,г  (сад)
Сніданок
Ротіні з овочами 80/10 100/25
Курка тушкована в соусі «Гуляш» 50 75
Кисіль із апельсинів 150 180
Обід
Теплий салат із овочів з цвітною капустою 50 50
Суп гороховий з грінками 150/20 200/20
Шніцель із індички 50 60
Каша кукурудзяна в’язка 80 100
Хліб житній
Компот із свіжозаморожених вишень 150 180
Вечеря
Асорті фруктове (банан, яблуко, апельсин) 50 75
Банош по-гуцульськи з твердим сиром 80/4 100/7
Капуста смажена в сухарях 23 30
Хліб житній 30 30
Компот із свіжих яблук 150 180

ІІ- й тиждень

ПОНЕДІЛОК                                                                                                                                     

Найменування страв Вихід,г (ясла) Вихід,г (сад)
Сніданок
Запіканка моркв’яно-яблучна з вершковим маслом 100/2 150/3
Омлет натуральний 40 80
Макарони відварені з вершковим маслом 90 113
Какао 150 180
Фрукти свіжі (банан ) 60 80
Обід
Салат з сиром, яйцем та сметаною 50 50
Суп з м’ясними фрикадельками (куряче м’ясо) 150/20 200/30
Голубці українські (з яловичиною) 100 150
Хліб житній 30 30
Компот із свіжих яблук 150 180
Вечеря
Запіканка з капусти та овочів з курячим м’ясом 140 190
Солоний огірок 26
Хліб цільнозерновий 30 30
Чай байховий 150 180
 Енергетична цінність (ккал) 1315,47 1654,57

ВІВТОРОК

Найменування страв Вихід,г  (ясла) Вихід,г  (сад)
Сніданок
Салат з білокачанної капусти, моркви та яблук 40 50
Хлібці курячі з вершковим маслом 50/1,5 65/1,5
Каша кукурудзяна розсипчаста 90 113
Бутерброд з сиром твердим 30/10 30/15
Напій лимонний з родзинками 150 180
Фрукти свіжі (апельсин) 50 75
Обід
Горошок овочевий відварений (свіжозаморожений) 58 72
Чорбе де лауме 150 200
Котлета рибна 50 60
Каша вівсяна в’язка 53 66
Хліб житній 30 30
Компот із плодів сушених (курага) 150 180
Вечеря
Печене яблуко 40 60
Сирники з родзинками у ягідному кюлі 105/25 120/25
Йогурт 100 125
Енергетична цінність (ккал): 1335,55 1569,14

СЕРЕДА                                                                                                                 

Найменування страв Вихід,г   (ясла) Вихід,г  (сад)
Сніданок
Салат з капусти та зеленим горошком 45

0

Омлет Скрамбл 50 75
Пюре з бобових (сочевиця) з вершковим маслом 90 103
Хліб житній 30 30
Кисіль вишневий 150 180
Обід
Буряк тушкований з чорносливом 34 47
Суп український з галушками 150 200
Котлета натуральна з філе курки панірована в сухарях 48 65
Булгур 80 100
Хліб житній 30 30
Сік томатний 120 180
Вечеря
Пюре морквяне 55
Салат з квашеної капусти 50
Пиріг пастуший ( з яловичиною) 140 187
Какао 150 180
Фрукти свіжі (апельсин) 50 75
Енергетична цінність (ккал): 1228,41 1576,56

ЧЕТВЕР

Найменування страв Вихід,г (ясла) Вихід,г  (сад)
Сніданок
Салат з морквою і курагою 50 75
Гратен «Зебра» 116 155
Кефір 90 125
Фрукти  свіжі (яблуко) 27 36
Обід
Салат з червоною квасолею 70 70
Суп овочевий зі сметаною 150/4 200/5
Рибні стіки з соусом рибним 50/25 70/25
Каша гречана 90 113
Хліб житній 30 30
Компот із суміші сухофруктів 150 180
Вечеря
Вінегрет 95 125
Тюфтелька куряча (з овочами) 66/24 88/32
Хліб житній 30 30
Чай байховий з лимоном 150/5 180/6
Асорті фруктове (банан/яблуко/апельсин) 50 75
Енергетична цінність (ккал): 1132,03 1404,30

 П’ЯТНИЦЯ   

Найменування страв Вихід,г  (ясла) Вихід,г  (сад)
Сніданок
Суфле із індички з цвітною капустою 65 87
Каша пшенична розсипчаста з цибулею 101 127
Напій лимонний з родзинками 150 180
Хліб цільнозерновий 30 30
Фрукти свіжі (яблуко) 27 36
Обід
Горошок овочевий відварений (свіжозаморожений) 58 72
Капусняк 150 200
Курячий рулет фарширований вареним яйцем 60 80
Мак енд чіз 100 120
Хліб житній 30 30
Сік фруктовий 120 180
Вечеря
Буряк, тушкований в сметанному соусі 57 75
Печеня по-домашньому зі свининою 120 150
Компот із  суміші сухофруктів 150 180
Свіжі фрукти (банан) 60 80
Енергетична цінність (ккал): 1231,01 1572,00