ПОГОДЖЕНО | ЗАТВЕРДЖЕНО |
Начальник управліннядержавного нагляду за дотриманням
санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області ______________ Віта МАКОГІН «____» __________ 2024р |
Директор департаменту освітита гуманітарної політики
Черкаської міської ради ______________ Богдан БЄЛОВ «____» __________ 2024р |
ПРИМІРНЕ ЧОТИРИТИЖНЕВЕ МЕНЮ на випадок довготривалого
відключення електроенергії (на зимовий період)
для закладів дошкільної освіти Черкаської міської ради
для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) загального типу
для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу
для закладів дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок)
для закладів дошкільної освіти (ясла-садок) спеціального типу
для закладів дошкільної освіти (дитячий садок) спеціального типу
для закладу дошкільної освіти (ясла-садок) санаторного типу № 74
ПОНЕДІЛОК Перший тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з білокачанної капусти |
50 |
62 |
|
ЗП,Г |
Плов з булгуру та свинини |
120 |
150 |
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Обід | |||
Буряк тушкований з чорносливом |
34 |
47 |
|
МП,Л |
Суп гречаний |
150 |
200 |
ЗП,Г; МП,Л |
Каша ячна розсипчаста |
82 |
103 |
Г, Я |
Котлета натуральна з м’яса курки панірована в сухарях |
48 |
65 |
Узвар |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
МП,Л |
Каша молочна рисова з гарбузом |
150 |
200 |
МП,Л |
Йогурт питний |
100 |
125 |
Асорті фруктове |
50 |
75 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1248,86 |
1636,13 |
ВІВТОРОК Перший тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
МП,Л |
Морква припущена з родзинками |
60 |
80 |
МП,Л;ЗПГ; Я |
Пудинг сирно-яблучний |
134 |
140 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Обід | |||
Салат з зеленого горошку з цибулею |
40 |
55 |
|
МП,Л |
Капусняк |
150 |
200 |
МП,Л |
Картопляне пюре |
90 |
112 |
Риба, тушкована з овочами |
33/24 |
49/36 |
|
Компот із вишень (свіжоморожених) |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат «Вітамінний» |
50 |
60 |
|
ЗП,Г |
Каша ячна розсипчаста з цибулею |
95 |
105 |
МП,Л; Г |
Кнелі із м’яса курки з рисом в сметанно-томатному соусі |
47/32 |
63/56 |
Сік томатний |
120 |
180 |
|
МП,Л; Г |
Бутерброд з сиром твердим |
30/5 |
30/7 |
Енергетична цінність (ккал): |
1252,40 |
1604,60 |
СЕРЕДА Перший тиждень
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
|
Сніданок | |||
Салат з морки та часнику |
39 |
50 |
|
МП,Л; Я; Г |
Омлет «Драчена» / Яйце варене |
46/40 |
46/40 |
МП,Л; Г |
Фузіллі з твердим сиром |
90/7 |
113/9 |
МП,Л |
Кефір |
100 |
125 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Обід | |||
Салат з капусти та кропу |
32 |
45 |
|
МП,Л; Я |
Борщ зелений із шпинатом |
150 |
200 |
ЗП,Г; МГ,Л |
Каша вівсяна в’язка |
82 |
103 |
МП,Л; Г |
Гуляш з м’яса яловичини |
32/18 |
43/24 |
Компот із свіжих фруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Буряк тушкований з чорносливом |
35 |
47 |
|
ЗП,Г; МП,Л |
Каша пшенична в’язка |
90 |
113 |
Г |
Чахохбілі з м’яса курки |
32/45 |
43/60 |
Напій лимонний із родзинками |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Енергетична цінність (ккал): |
1130,89 |
1447,35 |
ЧЕТВЕР Перший тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з червоної капусти з соусом «Вінегрет» |
50 |
50 |
|
МП,Л |
Каша гречана розсипчаста |
82 |
103 |
МП,Л |
Кури з яблуками у сметані |
30/30 |
40/40 |
Сік фруктовий |
120 |
180 |
|
Фрукти за сезоном |
55 |
75 |
|
Обід | |||
Салат з моркви та твердого сиру |
45 |
60 |
|
МП,Л |
Суп селянський з перловою крупою та сметаною |
150 |
200 |
МП,Л |
Пюре з бобових (сочевиця) з вершковим маслом |
90 |
113 |
МП,Л; Г |
Риба в кисло-солодкому соусі |
33/24 |
49/36 |
Компот із суміші сухофруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
20 |
20 |
Вечеря | |||
Салат моркв’яно-яблучний з горіхом |
60 |
80 |
|
МП,Л; Г; Я |
Вареники ліниві із соусом сметанним (на молоці) |
117/20 |
154/35 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
МП,Л; Г |
Бутерброд з масло вершковим та твердим сиром |
30/3/5 |
30/3/7 |
Фрукти за сезоном |
50 |
85 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1227,12 |
1550,38 |
П’ЯТНИЦЯ Перший тиждень
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
|
Сніданок | |||
Салат з морки та часнику |
39 |
- |
|
Солоний помідор |
- |
40 |
|
Л.МП,Г, Я | Суфле яєчне / Яйце варене |
75/40 |
75/40 |
МП,Л |
Різотто з зеленим горошком та твердим сиром |
90 |
110 |
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Обід | |||
Салат з капусти та кропу |
32 |
- |
|
Г |
Суп гороховий з грінками |
150/13 |
200/13 |
МП,Л |
Банош по-гуцульськи з твердим сиром |
80/4 |
100/5 |
МП,Л |
М’ясо індика в сметані |
30/9 |
40/12 |
Компот із сухофруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
15 |
15 |
Вечеря | |||
Салат із зеленого горошку з цибулею |
40 |
55 |
|
Г |
Рагу з м’яса курки |
31/100 |
42/134 |
Компот із вишень (свіжоморожених) |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Енергетична цінність (ккал) |
1036,90 |
1274,39 |
ПОНЕДІЛОК Другий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
МП,Л |
Салат з моркви та твердого сиру |
45 |
60 |
МП,Л;Я;Г /Я |
Омлет / Яйце варене |
60/40 |
60/40 |
МП,Л; Г |
Пенне з вершковим маслом |
80 |
100 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Фрукти свіжі |
60 |
80 |
|
Обід | |||
МП,Л |
Горошок овочевий відварний |
40 |
|
МП,Л |
Суп польовий із кип’яченою сметаною |
150/4 |
200/5 |
МП,Л |
Каша гречана розсипчаста |
90 |
112 |
МП,Л; Г |
Биточки рублений з м’яса курки паровий |
58 |
77 |
Компот із свіжих яблук |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
МП,Л |
Буряк тушкований з яблуками в сметані |
30 |
40 |
МП,Л |
Голубці ліниві з м’ясом курки |
90 |
120 |
Напій лимонний з родзинками |
150 |
180 |
|
Г; МП,Л |
Бутерброд з вершковим маслом та сиром твердим |
30/3/5 |
30/3/7 |
Енергетична цінність (ккал) |
1315,47 |
1654,57 |
ВІВТОРОК Другий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
МП,Л |
Горошок овочевий відварний |
40 |
- |
Солоний огірок |
- |
40 |
|
МП,Л |
Каша кукурудзяна розсипчаста |
90 |
113 |
Курка по-італійські (підлива) |
36/10 |
48/13 |
|
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
60 |
60 |
|
Обід | |||
МП,Л; Я |
Салат з яйцем сиром та кип’яченою сметаною |
50 |
50 |
МП,Л |
Борщ з квасолею і картоплею із кип’яченою сметаною |
150/4 |
200/5 |
ЗП,Г; МП,Л |
Каша вівсяна в’язка |
82 |
103 |
МП,Л; Г |
Риба в кисло-солодкому соусі |
33/24 |
49/36 |
Узвар |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат з тертої моркви з яблуками |
50 |
70 |
|
МП,Л;ЗП,Г;Я
|
Пудинг манний з сиром кисломолочним та фруктами з соусом |
фруктовим
95/22
125/30
МП,Л
Йогурт
100
125
Енергетична цінність (ккал):
1335,55
1569,14
СЕРЕДА Другий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з червоної капусти з соусом «Вінегрет» |
50 |
50 |
|
МП,Л;Я / Я |
Омлет з твердим сиром / Яйце варене |
57/40 |
57/40 |
МП,Л;Г |
Макарони відварені з вершковим маслом |
90 |
112 |
Компот із свіжих яблук |
150 |
180 |
|
Обід | |||
Салат з морки та часнику |
39 |
50 |
|
Г; Я |
Суп український з галушками |
150/15 |
200/20 |
МП,Л; ЗП,Г |
Каша перлова розсипчаста |
90 |
113 |
МП,Л; Г |
Гуляш з м’яса курки |
32/18 |
43/24 |
Сік томатний |
120 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салак з капусти та кропу |
32 |
- |
|
Салат з квашеної капусти |
- |
55 |
|
МП,Л |
Картопляне пюре |
90 |
112 |
Болоньєзе ( з яловичиною) |
64 |
87 |
|
Компот із суміші сухофруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1228,41 |
1576,56 |
ЧЕТВЕР Другий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
МП,Л,ГХ |
Салат моркв’яно-яблучний з горіхом |
60 |
80 |
МП,Л;Г;Я |
Запіканка вермішельно-сирна з соусом яблучним |
130/22 |
160/31 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Фрукти за сезоном |
55 |
75 |
|
Обід | |||
Буряк тушкований з чорносливом |
35 |
47 |
|
МП,Л; Я |
Борщ зелений із шпинатом |
150 |
200 |
МП,Л |
Пюре з бобових (сочевиця) з вершковим маслом |
90 |
113 |
Р |
Хек, варений з овочами |
33/24 |
49/36 |
Компот із суміші сухофруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат з капусти білокачанної |
50 |
62 |
|
ЗП,Г; МП,Л |
Каша пшенична в’язка |
90 |
113 |
МП,Л; Я;Г |
Тефтелька куряча (з овочами) |
66/24 |
88/32 |
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
55 |
75 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1132,03 |
1404,30 |
П’ЯТНИЦЯ Другий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Фруктовий салат з тертим грецьким горіхом |
50 |
70 |
|
МП,Л |
Каша із пшона з родзинками |
150 |
200 |
МП,Л |
Кефір |
100 |
125 |
Обід | |||
Салат з зеленого горошку з цибулею |
40 |
55 |
|
МП,Л |
Борщ по-бахмацьки |
150 |
200 |
МП,Л; Г |
Макарони відварені з вершковим маслом |
100 |
112 |
Г |
Чахохбілі з куркою |
32/45 |
43/60 |
Компот із фруктів сушених (курага) |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
МП,Л |
Морква тушкована в сметані |
47 |
|
Солоний помідор |
- |
40 |
|
МП,Л |
Печеня по-домашньому (свинина або яловичина) |
150 |
180 |
Сік фруктовий |
120 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Енергетична цінність (ккал): |
1231,01 |
1572,00 |
ПОНЕДІЛОК Третій тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
МП,Л ; Я |
Салат з яйцем, сиром та кип’яченою сметаною |
50 |
50 |
Бігус овочево – курячий |
34/76 |
45/105 |
|
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Обід | |||
Салат із капусти з зеленим горошком |
45 |
60 |
|
МП,Л; Г;Я |
Борщ полтавський з галушками |
150/27 |
200/36 |
МП,Л |
Каша гречана розсипчаста |
82 |
103 |
Болоньєзе (з м’яса яловичини) |
65 |
87 |
|
Компот із суміші сухофруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
МП,Л |
Салат з моркви та твердого сиру |
45 |
60 |
МП,Л |
Полента (каша кукурудзяна розсипчаста) |
90 |
112 |
МП,Л |
Кефір |
100 |
125 |
Асотрі фруктове |
50 |
75 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1084,50 |
1335,29 |
ВІВТОРОК Третій тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
МП,Л; Г; Я |
Львівський сирник з морквою з соусом фруктовим |
(вишня або смородина свіжоморожена)
100/22
120/30
МП,Л
Йогурт питний
100
125
ГХ
Фруктовий салат з тертим грецьким горіхом
50
70
Обід Салат із червоної капусти з соусом «Вінегрет»
50
50
МП,Л
Суп польовий із кип’яченою сметаною
150/4
200/5
Товчанка
112
140
МП,Л; Г
Риба з кисло-солодким соусом
33/24
49/36
Сік фруктовий
120
180
Г
Хліб житній
30
30
Вечеря Буряк припущенний з родзинками
40
-
Солоний огірок
-
25
Плов з м’ясом курки
110
146
Г
Хліб житній
30
30
Компот із яблук
150
180
Фрукти за сезоном
27
36
Енергетична цінність (ккал):
1012,60
1285,58
СЕРЕДА Третій тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Сала з тертої моркви та яблук |
50 |
70 |
|
Я; МП,Л; Г |
Омлет |
60 |
60 |
МП,Л |
Каша «Янтарна» (пшоняна з яблуком) |
100 |
125 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
МП,Л;Г |
Бутерброд з маслом вершковим та твердим сиром |
30/3/5 |
30/3/7 |
Обід | |||
Салат із зеленого горошку з цибулею |
40 |
55 |
|
МП,Л |
Суп з цвітної капусти із кип’яченою сметаною |
150/7 |
200/9 |
МП,Л |
Картопляне пюре |
90 |
112 |
МП,Л; Г |
Гуляш з м’яса свинини |
32/18 |
43/24 |
Компот із суміші сухофруктів |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат вітамінний |
50 |
60 |
|
МП,Л |
Голубці ліниві з курячим м’ясом |
90 |
120 |
Кисіль вишневий (вишня свіжоморожена) |
150 |
185 |
|
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1237,17 |
1574,82 |
ЧЕТВЕР Третій тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок |
|||
Салат з червоної капусти з соусом «Вінегрет» |
50 |
50 |
|
Г |
Рагу із м’яса курки |
31/100 |
42/134 |
Компот із смородини (свіжомороженої) |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Обід | |||
Буряк тушкований з чорносливом |
35 |
- |
|
Салат з квашеної капусти |
- |
55 |
|
Г |
Суп гороховий з грінками |
150/13 |
200/13 |
МП,Л |
Каша рисова розсипчаста |
82 |
103 |
МП,Л; Г |
Риба в кисло-солодкому соусі |
33/24 |
49/36 |
Узвар |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
15 |
15 |
Вечеря | |||
Салат з тертої морки з яблуками |
50 |
75 |
|
МП,Л; Г; Я |
Запіканка сирна із сметанним соусом |
100/20 |
130/35 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
185 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1058,77 |
1390,86 |
П’ЯТНИЦЯ Третій тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з моркви та часнику |
39 |
50 |
|
МП,Л; Г;Я /Я |
Омлет «Драчена» / Яйце варене |
46/40 |
46/40 |
МП,Л; Г |
Макарони відварені з овочами |
100 |
125 |
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
МП,Л; Г |
Бутерброд з сиром твердим |
30/5 |
30/7 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Обід | |||
МП,Л |
Горошок овочевий відварний |
40 |
- |
Помідор солоний |
- |
40 |
|
МП,Л |
Борщ український |
150 |
200 |
МП,Л |
Каша кукурудзяна розсипчаста |
82 |
103 |
МП,Л; Г |
Гуляш з м’яса курки |
32/18 |
43/24 |
Компот із свіжих яблук |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат з капусти та кропу |
32 |
45 |
|
ЗП,Г; МП,Л; |
Каша пшенична розсипчаста |
90 |
113 |
Курка по-італійські (підлива) |
26/10 |
35/12 |
|
Сік томатний |
120 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1279,48 |
1634,23 |
ПОНЕДІЛОК Четвертий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з зеленого горошку та цибулі |
40 |
55 |
|
МП,Л; Я / Я |
Омлет з твердим сиром / Яйце варене |
57/40 |
57/40 |
МП,Л |
Каша «Янтарна» (пшоняна з яблуком) |
100 |
125 |
Кисіль вишневий (свіжоморожених) |
150 |
180 |
|
МП,Л; Г |
Бутерброд з вершковим маслом та твердим сиром |
30/3/5 |
30/3/7 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Обід | |||
Салат з білокачанної капусти |
50 |
- |
|
Солоний помідор |
- |
40 |
|
МП,Л |
Капусняк |
150 |
200 |
МП,Л |
Печеня по-домашньому з м’яса яловичини |
150 |
180 |
Напій лимонний з родзинками |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат з червоної капусти з соусом «Вінегрет» |
50 |
50 |
|
ЗП,Г; МП,Л |
Каша вівсяна в’язка |
82 |
103 |
МП,Л |
Кури з яблуками в сметані |
30/30 |
40/40 |
Компот із суміші сухофруктів |
150 |
180 |
|
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1138,20 |
1433,66 |
ВІВТОРОК Четвертий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з тертої моркви з яблуками |
50 |
70 |
|
МП,Л; Г; Я |
Запіканка сирна із сметанним соусом |
100/20 |
130/35 |
МП,Л |
Йогурт питний |
100 |
125 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Обід | |||
Салат з зеленого горошку та цибулі |
40 |
55 |
|
МП,Л |
Борщ із по-бахмацькі |
150 |
200 |
МП,Л |
Каша гречана в’язка |
80 |
100 |
Г |
Чахохбілі з м’ясом курки |
32/45 |
43/60 |
Сік фруктовий |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Буряк тушкований з чорносливом |
35 |
47 |
|
МП,Л |
Пюре з бобових (сочевиця) з вершковим маслом |
90 |
113 |
Риба, тушкована в томатному соусі з овочами |
65/29 |
97/42 |
|
Компот із свіжих яблук |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1354,24 |
1714,98 |
СЕРЕДА Четвертий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з капусти та моркви |
40 |
50 |
|
Г |
Рагу із м’яса курки |
31/100 |
42/134 |
Чай з лимоном |
150/ 3 |
180/5 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Обід | |||
Салат з морки та часнику |
39 |
- |
|
Солоний огірок |
- |
25 |
|
МП,Л; Г |
Суп картопляний з макаронними виробами |
150 |
200 |
Плов з м’ясом курки |
110 |
146 |
|
Узвар |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Салат із зеленого горошку з цибулею |
40 |
50 |
|
МП,Л; Г; Я |
Омлет / яйце варене |
60/40 |
60/40 |
МП,Л; ЗП, Г |
Каша ячна розсипчаста |
82 |
103 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1219,40 |
1380,23 |
ЧЕТВЕР Четвертий тиждень
Алергени |
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
Сніданок | |||
Салат з моркви та часнику |
40 |
50 |
|
МП,Л; Г |
Макарони відварні з вершковим маслом |
90 |
112 |
Курка по-італійські (підлива) |
36/10 |
48/13 |
|
Чай з лимоном |
150/3 |
180/5 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Обід | |||
Салат вітамінний |
50 |
60 |
|
МП,Л |
Суп польовий зі сметаною |
150/4 |
200/5 |
МП,Л |
Каша рисова в’язка |
82 |
103 |
МП,Л; Г |
Риба в кисло-солодкому соусі |
33/24 |
49/36 |
Компот із смородини (свіжомороженої) |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
ГХ |
Фруктовий салат з тертим грецьким горіхом |
50 |
70 |
МП,Л; Г; Я |
Львівський сирник з морквою з соусом фруктовим (яблучним) |
100/22 |
120/31 |
МП,Л |
Какао з молоком |
150 |
180 |
Енергетична цінність (ккал): |
1127,00 |
1436,00 |
П’ЯТНИЦЯ Четвертий тиждень
Найменування страв |
Вихід,г (ясла) |
Вихід,г (сад) |
|
Сніданок | |||
|
Салат з капусти та кропу |
50 |
|
Салат з квашеної капусти |
55 |
||
ЗП,Г |
Плов з булгура та м’яса курки |
120 |
150 |
Сік томатний |
120 |
180 |
|
МП,Л; Г |
Бутерброди з сиром твердим |
30/3 |
30/5 |
Фрукти за сезоном |
27 |
36 |
|
Обід | |||
МП,Л |
Буряк тушкований з яблуками у сметанному соусі |
30 |
40 |
МП,Л |
Суп-харчо |
150 |
200 |
МП,Л; ЗП,Г |
Каша ячна в’язка з вершковим маслом |
80 |
100 |
Г |
М’ясо відварне в кисло-солодкому соусі (свинина) |
27/23 |
36/31 |
Напій лимонний з родзинками |
150 |
180 |
|
Г |
Хліб житній |
30 |
30 |
Вечеря | |||
Г |
Капуста тушкована |
38 |
- |
Салат з квашеної капусти |
- |
55 |
|
МП,Л |
Банош по-гуцульські з твердим сиром |
80/4 |
100/5 |
МП,Л |
Кефір |
100 |
125 |
Фрукти за сезоном |
60 |
80 |
|
Енергетична цінність (ккал): |
1113,74 |
1521,37 |